slider Ατζέντα Τελευταία Νέα

Με 8 θέματα στην ημερήσια διάταξή του συνεδριάζει την Πέμπτη το Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜΘ

Η σχετική πρόσκληση της προέδρου αναφέρει:

Παρακαλούμε να προσέλθετε σε Τακτική Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που θα γίνει στις 09-05-2019 ημέρα Πέμπτη    και ώρα 18:30, στο αμφιθέατρο του Πολυλειτουργικού  Κέντρου Κομοτηνής,  Μαρασλή & Πύργου γωνίας 1 ,Κομοτηνή  (δίπλα στο ξενοδοχείο Ανατόλια).

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης (σύμφωνα και με τις διατάξεις του Ν. 3852/2010: «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης») είναι τα εξής:

    Α.  Ανακοινώσεις Προέδρου

   Β.  Ανακοινώσεις Περιφερειάρχη

    

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:

 
   1. Έγκριση  αναδοχής του αναλογούντος χρέους από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, της υπό εκκαθάριση Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΑΛΑΚΡΟΥ ΑΕ», κατά ποσοστό 17,49 % για τις υποχρεώσεις προς το Ελληνικό Δημόσιο [ΔΟΥ] και τον ΕΦΚΑ.Εισηγητής: O Προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Εσωτερικής Λειτουργίας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Αριστοτέλης Γκαράνης.
   2. Έγκριση αναδοχής του αναλογούντος χρέους από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, της υπό εκκαθάριση Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», κατά ποσοστό 81,94 % για τις υποχρεώσεις προς το Ελληνικό Δημόσιο [ΔΟΥ] και τον ΕΦΚΑ.

Εισηγητής: O Προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Εσωτερικής Λειτουργίας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Αριστοτέλης Γκαράνης.

 

   3. Ορισμός εκπροσώπων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης  για τη σύσταση Συμβουλίου Χρηστών Λιμένα Αλεξανδρούπολης.

Εισηγητής:  Ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε.  Έβρου κ. Δημήτριος  Πέτροβιτς.

     4. Ορισμός εκπροσώπων  της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης  για τη σύσταση Συμβουλίου Χρηστών Λιμένα  Καβάλας.

Εισηγητής:  Ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε.  Καβάλας κ. Θεόδωρος Μαρκόπουλος.

 

     5. Έγκριση κυκλοφοριακής μελέτης και έκδοση απόφασης περιοριστικών μέτρων κυκλοφορίας για το έργο: «ΕΠΙΣΚΕΥΗ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ  ΤΩΝ ΥΠ΄ΑΡΙΘΜ. 8  ΚΑΙ 9  ΕΠΑΡΧΙΑΚΩΝ  ΟΔΩΝ  ΤΗΣ  Π.Ε.  ΚΑΒΑΛΑΣ».

Εισηγητής:  Ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε.  Καβάλας κ. Θεόδωρος Μαρκόπουλος.

 
     6. Έγκριση σχεδίου και σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, του Δήμου Καβάλας, του Επιμελητηρίου Καβάλας και της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Καβάλας «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ», για το έργο: «8th  KAVALA AIR SEA SHOW 2019».

Εισηγητής:  Ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε.  Καβάλας κ. Θεόδωρος Μαρκόπουλος.

 

 
   7. Έγκριση σχεδίου και σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης  και του Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Δοξάτου για την υλοποίηση της δράσης «Φεστιβάλ Φιλαρμονικών και Μουσικών Συνόλων».

Εισηγητής: Ο Περιφερειακός  Σύμβουλος κ.  Χρήστος  Γεωργιτσόπουλος.

 

 
   8. Συζήτηση σχετικά με τα αποτελέσματα της προκήρυξης του Μέτρου 11 «Βιολογικές Καλλιέργειες» και τις ενέργειες που πρέπει να προβεί άμεσα η Π.Α.Μ.Θ.

Εισηγητής: Ο Επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» κ. Χρήστος Τρέλλης.

 

Σχετικά Άρθρα