slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Δεν τίμησαν όσο θα έπρεπε τον Γ. Παπαχρόνη. Λίγος κόσμος στην χθεσινή συγκέντρωσή του!

Αυτή η πόλη έχει μάθει διαφορετικά και δεν θα αλλάξει εύκολα περπατησιά. Νέες ιδέες νέοι άνθρωποι δύσκολα θα μπορέσουν να αναδειχτούν και ακόμη ποιο δύσκολα θα διεισδύσουν στο πολιτικό σκηνικό. Χθες βράδυ λοιπόν ο Γιάννης Παπαχρόνης (που ξεκίνησε ανατρεπτικά την προεκλογική του εκστρατεία) έκανε την παρουσίαση του συνδυασμού του αλλά σε μια αίθουσα που δεν ήταν ασφυκτικά γεμάτη.

Θα περίμενα με τις ιδέες που έχει να ήταν τουλάχιστον 1000 άτομα στην παρουσίαση αυτή. Δεν είδα νέους, δεν είδα παλμό, δεν είδα ενθουσιασμό και δεν άκουσε νέες ιδέες για το τι ΘΕΛΕΙ να κάνει ο Γιάννης στην πόλη. Βέβαια σε αυτήν την εικόνα συντέλεσε και το γεγονός ότι ο συνδυασμός Αγάπη για την Ξάνθη έχει μόνο 47 υποψηφίους, και όχι 100 -110 που έχουν οι υπόλοιποι “λεγόμενοι” δυνατοί.

Δεν ξέρω την επικοινωνιακή τακτική του Γ. Παπαχρόνη και της ομάδας του όμως φαίνεται ότι μέχρι τώρα δεν έχει αποδώσει… ίσος φορτσάρουν την άλλη εβδομάδα.

(Θα μου πεις και ο Δημαρχόπουλος την τελευταία Παρασκευή μίλησε σε άδειες καρέκλες το 2014 και μετά την Κυριακή έγινε Δήμαρχος, αλλά εκείνος ήταν “μέσα στο σύστημα” δεν προσπαθούσε να το σπάσει… ).

Σχετικά Άρθρα