slider Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Με επιτυχία ο αγώνας αντοχής δρόμου | Ξεχώρισε η ομάδα Α.Μ.Σ. Σταυρούπολης Ξάνθης “Η Δόξα”

Διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 11-12 Μαΐου ύστερα από αναβολές και δυσκολίες που αντιμετώπισε η Ομοσπονδία το Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος.

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε το αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης στο χωριό Καλαμωτό. Ανάμεσα σε χρώματα και αρώματα της περιοχής , οι αθλητές Κοσμίδης Ν. και Καλαιτσίδης Ο. ανέπτυξαν ταχύτητα στην κατηγορία παμπαίδων. Στην κατηγορία γυναικών ύστερα από 21 χλμ. η Γρε Χριστίνα κατέκτησε την 4η θέση και η Αντωνιάδου Μ. την 5η θέση. Στην κατηγορία μάστερ Α την 5η θέση του βάθρου κατέκτησε ο Βούτσιλας Γ. ο Σαμουηλίδης Τ. έκανε καλό χρόνο στην κατηγορία μάστερ Β και στην κατηγορία μάστερ Γ την 6η θέση πήρε ο Σαρίκος Π.  Στην δύσκολη κατηγορία αντρών αγωνίστηκαν ο Κάρτας Αθανάσιος και ο Βελιραϊ Ματτέο.

Την Κυριακή δόθηκε η εκκίνηση για τον αγώνα αντοχής δρόμου, ο ρυθμός ήταν γρήγορος και στις απαιτητικές ανηφόρες της διαδρομής και στις παρατεταμένες κατηφόρες. Με πολύ καλό χρόνο στην 15η θέση έφτασε στον τερματισμό στο χωριό Πέντε Βρύσες ο Κάρτας Α. στην κατηγορία αντρών, η Γρε Χριστίνα απέσπασε την 3η θέση στο βάθρο και η Αντωνιάδου Μ. την 4η θέση.

Παρά την αποχή αρκετών αθλητών λόγω της μη έγκαιρης ανακοίνωσης του αγώνα ο ανταγωνισμός ήταν δυνατός για τους αθλητές μας, παρ’όλα αυτά τα βάθρα γέμισαν με τα χρώματα της Δόξας Σταυρούπολης.

Σχετικά Άρθρα