Ελεύθερη επιλογή δίνει ο Βασίλης Τσολακίδης στους ψηφοφόρους του για την 2η Κυριακή. Ντέρμπι και στα Άβδηρα) - Νέα, Ειδήσεις, Εκδηλώσεις στην Ξάνθη
slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Ελεύθερη επιλογή δίνει ο Βασίλης Τσολακίδης στους ψηφοφόρους του για την 2η Κυριακή. Ντέρμπι και στα Άβδηρα)

Συνδημότες και συνδημότισσες ,

Φίλες και φίλοι

Θα ήθελα για ακόμη μια φορά να ευχαριστήσω όλους όσους μας ψήφισαν στις δημοτικές εκλογές. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν στον αγώνα. Την οικογένεια μου, τους υποψηφίους του συνδυασμού μας,  τους φίλους, τους εθελοντές μας,  τις οικογένειες των υποψηφίων μας.  Παράλληλα, σεβόμαστε και όσους δεν μας στήριξαν.

Διαβεβαιώνουμε την κοινωνία ότι κάναμε τον πιο έντιμο αγώνα χωρίς να χρησιμοποιήσουμε αθέμιτα μέσα για να αλλοτριώσουμε συνειδήσεις.

Δυστυχώς, όμως κάποιοι άλλοι δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και κατάφεραν να ανατρέψουν τα αποτελέσματα χωρίς να τους ενδιαφέρει το μέλλον του τόπου μας.

Εμείς συνεχίζουμε την ίδια αταλάντευτη τακτική, για το λόγο αυτό προτείνουμε  στους ψηφοφόρους μας να ψηφίσουν λευκό στην δεύτερη Κυριακή, επειδή για μας είναι η πλέον πολιτικά έντιμη στάση.

Ας επιλέξουν οι συνδημότες  όποιον κρίνουν αυτοί  κατάλληλο ως  Δήμαρχο και εμείς βάσει του νέου εκλογικού νόμου θα συζητήσουμε προτάσεις και  λύσεις που αποβλέπουν στην αναβάθμιση του Δήμου μας.

 

Με εκτίμηση,

Τσολακίδης Α. Βασίλειος

Επικεφαλής παράταξης  συνΕΡΓΑΣΙΑ

 

σ.ε. εκτιμώ ότι αν και είναι θεωρητικά μπροστά ο Τσιτιρίδης θα έχουμε ντέρμπι την Κυριακή και στα Άβδηρα μιας και ο Σάκης Κριτσίνης δεν είναι εύκολος αντίπαλος.

Σχετικά Άρθρα