fbpx
slider Μαυρομιχάλη 6 Τελευταία Νέα

Ίδια μέρα ίδια ώρα ίδιος τόπος για τις δύο συνεδριάσεις Οικονομικής Επιτροπής και Ποιότητας Ζωής στον Δήμο Ξάνθης

Δύο συνεδριάσεις παράλληλα θα γίνουν την ερχόμενη Δευτέρα των δύο επιτροπών του Δήμου μας σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα.

Συνεδρίαση Οικονομ. Επιτροπής στις 06/05/2019

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                     Ξάνθη 2-5-2019

ΝΟΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ                                     Αριθμ.πρωτ.10442

ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ                          

Οικονομική Επιτροπή

Ταχ.Δ/νση: Πλατεία Δημοκρατίας

Πληροφορίες: Μαρία Άννα Ανδρέου

Τηλέφωνο: 25410 24432

Email:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

ΠΡΟΣ

Τα αξιότιμα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής

 1. Ηλιάδη Θωμά
 2. Θεοδωρίδη Αναστάσιο
 3. Λύρατζη Πασχάλη
 4. Μποζ Ραμαδάν
 5. Χατζηευφραιμίδη Ιορδάνη
 6. Καρά Αχμέτ
 7. Μυλωνά Γεώργιο
 8. Μπαντάκ Σιαμπάν\
 9. τους εισηγητές των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης

Κοινοποίηση: Γενικό Γραμματέα Δήμου Ξάνθης κ. Γκοδοσίδη Γεώργιο

     

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε την 6 Μαϊου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00 σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής στο Δημαρχιακό Κατάστημα (Πλατεία Δημοκρατίας) προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης και να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.6 του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α΄87).

 1. Έγκριση του από 19-4-2019 πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης  που αφορά την προμήθεια με τίτλο: «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΦΩΤΙΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ  ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΤΥΠΟΥ LED & ΤΗΝ  ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΛΑΜΠΤΗΡΩΝ ΤΥΠΟΥ LED» (συντάκτης Αθανάσιος Βαρελτζίδης, Πρόεδρος Επιτροπής)
 2. Έγκριση έκθεσης με τα αποτελέσματα εκτέλεσης του προϋπολογισμού κατά το 1ο τρίμηνο του έτους 2019 (συντάκτρια Μαρία Σπανού)
 3. Κατάρτιση όρων διακήρυξης για τη διεξαγωγή πλειοδοτικής φανερής και προφορικής δημοπρασίας εκμίσθωσης κοινόχρηστου χώρου έμπροσθεν του ΕΒΕ για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (συντάκτρια Αικατερίνη Μαυρομάτη)
 4. Έγκριση απόδοσης λογαριασμού εντάλματος προπληρωμής για την πληρωμή διοδίων και άλλων εξόδων μετακίνησης (συντάκτης Πλάτωνας Χατζηδημητρίου)
 5. Έγκριση έκδοσης εντάλματος προπληρωμής για την πληρωμή διοδίων και άλλων εξόδων μετακίνησης (συντάκτρια Χριστίνα Ράλλη)
 6. Εξουσιοδότηση των δικηγόρων του Δήμου Ξάνθης για την άσκηση έφεσης κατά της αριθμ.10/2019 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ξάνθης (συντάκτης Ιωάννης Λάμπρου)
 7. Εξουσιοδότηση των δικηγόρων του Δήμου Ξάνθης για την εκπροσώπηση δημοτικού συμβούλου ενώπιον του Πταισματοδικείου Ξάνθης στις 14-5-2019 (συντάκτης Θωμάς Ξανθόπουλος)
 8. Εξουσιοδότηση των δικηγόρων του Δήμου Ξάνθης για την εκπροσώπηση δημοτικού συμβούλου ενώπιον του Πταισματοδικείου Ξάνθης στις 24-5-2019 (συντάκτης Θωμάς Ξανθόπουλος)

Ο Πρόεδρος

Κυριάκος Παπαδόπουλος

Αντιδήμαρχος  Ξάνθης

 

 

Συνεδρίαση Επιτρ. Ποιότητας Ζωής στις 06/05/2019 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ         Ξάνθη, 30 Απριλίου 2019    

ΝΟΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ                          Αριθ.Πρωτ:10376

ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ                                                                                                  

Επιτροπή Ποιότητας Ζωής

Ταχ.Δ/νση        : Πλατεία Δημοκρατίας 67100 Ξάνθη

Πληροφορίες   : Αικατερίνη Τσαπαδίκου

Τηλέφωνο       : 2541350819

E-mail              :

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣ:

Τα αξιότιμα μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

1) Χαριτωνίδου Ειρήνη                                 2) Γουναρίδη Στυλιανό

3) Ιγιαννίδη Στέφανο                                     4) Κυριακίδη Αλέξανδρο

5) Λομβαρδέα Μιχαήλ                                   6) Σδρέβανο Μαρίνο

7) Φανουράκη Εμμανουήλ                            8) Χασάν Ογλού Ορχάν

Και τους εισηγητές των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης

Κοινοποίηση:

– Σωτηριάδου Τριανταφυλλιά (Πρόεδρος Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Ξάνθης)

– Κολλάρο Γεώργιο (Δημοτικός Σύμβουλος)

– Τσιακίρογλου Σωτήριο (Δημοτικός Σύμβουλος)

Σας καλούμε να προσέλθετε στις  6 Μαΐου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00 σε τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που θα διεξαχθεί στο Δημαρχιακό κατάστημα που βρίσκεται στην Πλατεία Δημοκρατίας και στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης και να παρθούν οι σχετικές αποφάσεις, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α’ 87).

 1. Έγκριση παραχώρησης ή μη, κοινόχρηστου χώρου στην Πλατεία Διοικητηρίου στον σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης (θέμα εξ’αναβολής) (συντάκτης Μελέτης Τερζόγλου)
 2. Έγκριση παραχώρησης ή μη, κοινόχρηστου χώρου στην Πλατεία Δημοκρατίας, στο σύλλογο Φοιτητών η «Γέφυρα»  (συντάκτης Μελέτης Τερζόγλου)
 3. Έγκριση παραχώρησης ή μη κοινόχρηστου χώρου της Πλατείας Δημοκρατίας, στην Ένωση Πολυτέκνων Π.Ε. Ξάνθης και στο Σύλλογο Τριτέκνων Ξάνθης (συντάκτης Μελέτης Τερζόγλου)
 4. Έγκριση παραχώρησης ή μη κοινόχρηστου χώρου της Πλατείας Δημοκρατίας, τοποθέτηση και λειτουργία οικίσκου κοντά στο θεατράκι του ΟΤΕ, τοποθέτηση και λειτουργία προσωρινής λυόμενης εξέδρας και οικίσκου σε κοινόχρηστο χώρο στην Πλατεία Μητροπόλεως, μπροστά από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης, τοποθέτηση και λειτουργία προσωρινής λυόμενης εξέδρας σε κοινόχρηστο  χώρο επί της Βασ.Σοφίας με Ύδρας, έναντι της ΔΕΗ στο Σύλλογο « Βάτραχοι» (συντάκτης Μελέτης Τερζόγλου)
 5. Έγκριση παραχώρησης ή μη κοινόχρηστου χώρου στη Πλατεία Δημοκρατίας στο Σύλλογο Ποντίων χορευτών Ξάνθης «Τραντέλλενες» (συντάκτης Μελέτης Τερζόγλου)

Η Πρόεδρος

Δέσποινα Παρτσαλίδου

(Αντιδήμαρχος Ξάνθης)

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο