slider Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Πάσχα στη Θράκη έκανε ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Γεώργιος Καμπάς

Στη Θράκη και την περιοχή ευθύνης του Δ’ ΣΣ πέρασε το Πάσχα ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Στρατηγός Γεώργιος Καμπάς!

Ο κος Καμπάς επισκέφθηκε φυλάκια και στρατόπεδα όλης της περιοχής και αντάλλαξε ευχές με τα στελέχη του Στρατού και τους Οπλίτες Θητείας. Όπως, ενημερώνει το γραφείο τύπου του ΓΕΣ, ο κος Καμπάς επισκέφθηκε στις 27 & 28 Απριλίου:Τα φυλάκια (ΕΦ) «ΚΗΠΩΝ», «ΠΛΑΓΙΩΝ – ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΟΝΤΣΑΛΑΚΗ» και το Στρατοπέδο «ΛΟΧΑΓΟΥ (ΠΖ) ΠΑΥΛΟΥ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ» καθώς και το Στρατόπεδο «ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ».

Ο Αρχηγός ΓΕΣ, παρόλο που παρακολούθησε την αναστάσιμη λειτουργία που τελείται νωρίτερα το Μεγάλο Σάββατο για το στρατιωτικό προσωπικό και τους υπηρετούντες, το βράδι βρέθηκε στη Μητρόπολη της Αλεξανδρούπολης, ενώ στην παρουσία του έκανε ειδική μνεία και ο Μητροπολίτης Άνθιμος, λίγο πριν ψάλλει το «Χριστός Ανέστη».

Ο κος Άνθιμος χαρακτήρισε τον Α/ΓΕΣ «δικό μας στρατηγό» που η παρουσία του σηματοδοτεί «μια άγρυπνη ματιά του Αρχηγείου και του ίδιου διά της 12ης Μεραρχίας μας, εδώ στον τόπο μας και στην πόλη μας, προκειμένου εμείς όλοι να επιδιδόμαστε κύριε Δήμαρχε στα καλά μας και αναπτυξιακά και πολιτιστικά έργα για την πόλη και τον τόπο μας ολόκληρο».

Ο κος Καμπάς έχει υπηρετήσει επιτελικές θέσεις στη Θράκη, με κορυφαία αυτήν του Διοικητού του Δ’ Σώματος Στρατου.

πηγή: Reportal.gr

 

Σχετικά Άρθρα