slider Αθλητικά Τελευταία Νέα

Στις 6 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας οι Έφηβοι της Ασπίδας Ξάνθης!

Γράφει η Μαίρη Δαληκριάδου

Μεγάλη νίκη για την ομάδα των εφήβων της Ασπίδας Ξάνθης χτες στο παιχνίδι με τα Νέα Μουδανιά με σκορ 65-49. Η Ασπίδα με τη νίκη αυτή κατέκτησε την πρώτη θέση στον Α’ Όμιλο της Β’ φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος εφήβων 2018-19, αήττητη με 5 νίκες και θα λάβει μέρος στο Final 6, που θα γίνει στην Ελευθερούπολη Καβάλας 1-5 Μαΐου 2019.

Η επιτυχία αυτή είναι ακόμα μία για τον σύλλογο και δείχνει την πολύ σοβαρή και συστηματική δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής, αγοριών και κοριτσιών, εδώ και πολλά χρόνια.

 

Συγχαρητήρια από τον Δήμαρχο Ξάνθης στους έφηβους της ΑΣΠΙΔΑ

Τους έφηβους της ομάδας καλαθοσφαίρισης της ΑΣΠΙΔΑΣ Ξάνθης, η οποία προκρίθηκε στις έξι καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, υποδέχτηκε την Πέμπτη 25 Απριλίου 2019, στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος.

 

ΣΕ: Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στο Final 6 του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων που θα διεξαχθεί στην Ελευθερούπολη Καβάλας. Να σημειωθεί ότι εκεί, εκτός της ομάδας Εφήβων της ΑΣΠΙΔΑΣ που αγωνίζεται στη Γ΄ Εθνική, όλες οι υπόλοιπες ομάδες διαγωνίζονται στην Α1΄ Κατηγορία. Θερμά συγχαρητήρια επίσης, αξίζουν στους προπονητές αλλά και στους γονείς τους που πάντα στέκονται αρωγοί δίπλα τους.

Με φωτογραφία εξωφύλλου από το sportsaddict.gr

 

 

Σχετικά Άρθρα