slider Επιχειρήσεις Τελευταία Νέα

Προσπάθεια προβολής των τοπικών προϊόντων της Ξάνθης, αλλά σε λάθος «μέρος»

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Ξάνθης καλούμε τους παραγωγούς τοπικών προϊόντων την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019 και ώρα 18:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Ξάνθης προκειμένου να συζητήσουμε πώς μπορούμε, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, να λειτουργήσουμε το Κέντρο Τουριστικής Προβολής της Ξάνθης στο οποίο θα υπάρχουν όλα τα εξαιρετικά προϊόντα που παράγονται στο νομό μας.

Στο Κέντρο Τουριστικής Προβολής θα έλκουμε τους επισκέπτες της Ξάνθης καθώς θα στεγαστεί στο ισόγειο του επιμελητηριακού κτιρίου στην Κεντρική Πλατεία, για να ενημερωθούν και να επισκεφθούν τις ομορφιές την περιοχής μας, τον αρχαιολογικό, πολιτιστικό, φυσικό και γαστρονομικό πλούτο μας.

Επιπλέον, η επίσκεψη στο Κέντρο αυτό θα δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να απολαύσουν και να αγοράσουν όλα τα προϊόντα από την τοπική μας παραγωγή τα οποία θα εκτίθενται εκεί.

Στην συζήτηση θα παραβρεθούν νομικός και φοροτεχνικός προκειμένου να μας προτείνουν την πιο καλή νομική και οικονομική μορφή για το νέο εγχείρημα του τοπικού μας πλούτου.

 

σ.ε. Η πρωτοβουλία είναι σχετικά καλή αλλά δυστυχώς δεν πρέπει ούτε υπάρχει περίπτωση να περιμένουμε ποιοι θα έρθουν στην πόλη μας για να γνωρίσουν τα προϊόντα μας. Είμαστε στο 2019… τα προϊόντα της Ξάνθης πρέπει να προβληθούν στα social media και στο διαδίκτυο ώστε αυτά να προσελκύσουν κόσμο στην πόλη μας και όχι το αντίθετο…

Σχετικά Άρθρα