slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Με εκβιασμούς δεν παίρνονται οι εκλογές. Δείτε τι καταγγέλλει ο Κώστας Δαλάτσης στον Τόπειρο (Ανακοίνωσε  και νέα ονόματα για τον συνδυασμό του)

Η παρακάτω επιστολή έφτασε στον Τόπειρο και είναι πολύ σοβαρές οι καταγγελίες που κάνει ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Δαλάτσης. Διαβάστε:

Λίγες μόλις  μέρες μετά  την ανακοίνωση των πρώτων μελών του συνδυασμού μας,  για  την διεκδίκηση της Δημαρχίας  στον Δήμο Τοπείρου, αρχίσαμε να ερχόμαστε αντιμέτωποι με αθέμιτες τακτικές και πρακτικές. Η πιο χαρακτηριστική όλων είναι η περίπτωση εκβιασμού σε μέλος μας  προκειμένου να αποσυρθεί από τον αγώνα που ξεκινήσαμε.  Για την υπόθεση αυτή  ήδη έχουν γίνει οι απαιτούμενες από το Νόμο ενέργειες ώστε να επιληφθεί η Δικαιοσύνη  του θέματος.

Τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι άγνωστες στη Δημόσια ζωή του τόπου μας. Δεν μας εξέπληξαν αλλά ούτε και  μας φόβισαν.  Δυστυχώς αποτελούν μια νοσηρή πραγματικότητα και εκφράζουν όσους επιθυμούν να επιβληθούν χωρίς  να σέβονται ούτε τους ανθρώπους του τόπου αυτού, ούτε την ελευθερία τους αλλά ούτε και τους Θεσμούς. Από την άλλη, αυτές οι κινήσεις τους και οι φήμες που αρέσκονται να διαδίδουν μας δίνουν δύναμη και θάρρος ώστε να συνεχίσουμε διότι «Οι μικροπρεπείς άνθρωποι φθονούν και μισούν. Είναι ο δικός τους τρόπος να θαυμάζουν».

Δεν πρόκειται να παρασυρθούμε σε μια τέτοιου  είδους  νοσηρή κλιμάκωση αντιπαράθεσης και αθέμιτων πρακτικών. Θα συνεχίσουμε στο δρόμο που έχουμε χαράξει εξαρχής για την αλλαγή που επιδιώκουμε  στο Δήμο Τοπείρου. Με καθαρές κουβέντες, ήπιο λόγο, επιχειρήματα και δημοκρατικό διάλογο με τους δημότες. Και πάνω απ᾽ όλα με το όραμα που έχουμε όλοι για την αναβάθμιση της ζωής στο Δήμο μας.

Συνεχίζουμε «Όλοι μαζί για την Αλλαγή», ενωμένοι όπως εξαρχής έχουμε δηλώσει. Ο Συνδυασμός μας ενισχύεται με τους παρακάτω υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους που παρουσιάζουμε, όπως θα συνεχίσουμε να κάνουμε και τις επόμενες μέρες.

ΜιλαχήμΟγλούΧασάν       (Ελεύθερος Επαγγελματίας)

Μπακιρτζή Βάγια                 (Ιδιωτικός Υπάλληλος)

Παπαδοπούλου Αφροδίτη    (Νοσηλεύτρια)

Ράπτης Νικόλαος                 (Αγρότης)

ΦεϊζίΤιμούρ                           (Ελεύθερος Επαγγελματίας)

ΦερίτογλουΡαμαδάν          (Ελεύθερος Επαγγελματίας)

Χρόνη Μαρία                         (Δημόσιος Υπάλληλος)

Σχετικά Άρθρα