slider Επιστολές Τελευταία Νέα

Δημήτρης Μαυρομάτης: “Η Ξάνθη είναι από τις πιο αφιλόξενες πόλεις για τα ΑΜΕΑ” (Ακούς Δήμαρχε και εσείς υποψήφιοι;)

Επειδή η σιωπή δεν είναι πάντα χρυσός και ορμώμενος από την ιδιότητα του ΑΜΕΑ που προσδίδουν πολλοί υποψήφιοι δήμαρχοι σε υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους για να δείξουν ίσως κάποια ευαισθησία στο θέμα θα ήθελα να φωνάξω όσο πιο δυνατά γίνεται ότι η Ξάνθη είναι από τις πιο αφιλόξενες πόλεις για τα ΑΜΕΑ. Η ευθύνη του Δήμου και της δημοτικής αρχής τεράστια.

Διακόσια μέτρα από το δημαρχείο της Ξάνθης ένας συμπολίτης μας έχει πέσει πολλές φορές κι έχει χαλάσει το αμαξίδιο του γιατί ο Δήμος Ξάνθης έχει κάνει έναν απαράδεκτο δρόμο πετώντας κάποιες πλάκες πέτρας κι όταν ο συμπολίτης μας διαμαρτυρήθηκε ότι είναι ανώμαλο το οδόστρωμα ήρθαν κι έριξαν δύο χούφτες πίσσας.

Άλλωστε και η πλατεία έκτρωμα μπροστά από το δημαρχείο είναι αδιάβατη για αμαξίδιο. Αν πραγματικά ενδιαφέρονταν οι δημοτικοί άρχοντες νυν και υποψήφιοι ας παρακολουθήσουν από κοντά μια καθημερινή μέρα και χωρίς κάμερες έναν ΑΜΕΑ με αμαξίδιο να κινείται στο κέντρο όχι σε κάποια απόμακρη συνοικία της Ξάνθης και αν συμμετέχουν κάποια ΑΜΕΑ στις εκλογές ας κάνουν κάτι όσο μπορούν και τους επιτρέπουν αυτοί με τις ειδικές ικανότητες όχι να βελτιώσουν αλλά να αλλάξουν τη πόλη της Ξάνθης.

Δημήτρης Μαυρομάτης

Σχετικά Άρθρα