slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Όλοι οι Μητσοτακικοί της Ξάνθης στο πλευρό του Μανώλη Τσέπελη. Γι αυτό δεν πήρε χρίσμα ο Μπάμπης

Για να καταλάβει κανείς γιατί δεν πήρε χρίσμα και δεν συναντήθηκε καν με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη ο νυν Δήμαρχος Ξάνθης Μπάμπης Δημαρχόπουλος αρκούσε να δει τις πρώτες σειρές της εκδήλωσης του Μανώλη Τσέπελη. Ήταν όλοι οι Μητσοτακικοί της Ξάνθης στο πλευρό του και φυσικά και ο ίδιος στηρίζει από την πρώτη στιγμή ανοικτά τον δυνατό πρόεδρο της ΝΔ. Άρα δικαιωματικά η ΝΔ θα μπορεί να πανηγυρίζει ότι ένας «δικός» της πήρε τον Δήμο Ξάνθης εφόσον ο Μανώλης κόψει το νήμα και την 2 η Κυριακή…

Κατά τα άλλα η τεράστια εκδήλωση του Μανώλη Τσέπελη τρομοκράτησε όλους τους αντιπάλους του.

Η εκδήλωση

Μηνύματα νίκης, ελπίδας και αισιοδοξίας για το αύριο της Ξάνθης, έστειλε από την συνεδριακή αίθουσα του ξενοδοχείου «ΕΛΙΣΣΩ» ο υποψήφιος Δήμαρχος και αυριανός Δήμαρχος Ξάνθης ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΕΠΕΛΗΣ κατά την διάρκεια της πρώτης επίσημης εκδήλωσης παρουσίασης του συνδυασμού ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ και των 100 και πλέον υποψήφιων δημοτικών και τοπικών συμβούλων του.

Η μεγαλύτερη συνεδριακή αίθουσα της Ξάνθης αποδείχθηκε πολύ μικρή για να χωρέσει την «λαοθάλασσα» που παραβρέθηκε στην παρουσίαση, γι’ αυτό και γέμισαν ασφυκτικά όλοι οι βοηθητικοί χώροι, στεγασμένοι και υπαίθριοι, που υπήρχαν διαθέσιμοι.

Εμφανώς συγκινημένος ο κος Τσέπελης θέλησε να ευχαριστήσει θερμά και να σφίξει το χέρι του καθενός για την αγάπη και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, ενώ ιδιαίτερα χειροκροτήθηκαν όλα τα μέλη του συνδυασμού, χριστιανοί και μουσουλμάνοι, από την πόλη και τους οικισμούς, αφού πρόκειται για γνωστά και καταξιωμένα μέλη της κοινωνίας μας που αξίζει να τους εμπιστευτεί ο Ξανθιώτικος λαός.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους παραβρέθηκαν στην εναρκτήρια εκδήλωσή μας, αλλά και όσους έστειλαν μηνύματα στήριξης και συμπαράστασης στον αγώνα μας και να δεσμευόμαστε απέναντί τους ώστε να γίνει η Ξάνθη, η πόλη που όλοι ονειρευόμαστε. Αυτή ήταν μόνον η αρχή και έπεται συνέχεια… Και φυσικά όλη αυτή η δυναμική και η αγάπη αναμένεται να εκφραστεί και στην «κάλπη» της 26ης Μαΐου 2019.

Σχετικά Άρθρα