Ελλάδα Τελευταία Νέα

Χονγκ Κονγκ: Σκληρός ο εισαγγελέας κατά της Ειρήνης για την κοκαϊνη (ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου στο star)

Η δίκη της Ειρήνης που συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με 2,6 κιλά κοκαϊνης ξεκίνησε στην Κίνα.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες της Τασούλας Παπανικολάου, ο εισαγγελέας της έδρας Φίλιπ Ρος ήταν ιδιαίτερα σκληρός στην ανάγνωση του κατηγορητηρίου στη δίκη του μοντέλου.

«Γνώριζες ότι  μετέφερες ναρκωτικά στην τσάντα σου»,  της είπε. «Οι αρχές σε υποπτεύθηκαν  μόλις αφίχθης  από την Αιθιοπία  στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ. Είχες δυο τσάντες, η μια ήταν ασυνήθιστα πιο βαριά και πιο παχιά», είπε. Την άνοιξαν και βρήκαν την ποσότητα των ναρκωτικών.

Δείτε το video εδώ

Τέλος δεν έχει ο εφιάλτης για το μοντέλο από τη Μυτιλήνη

Πρώτη φορά: Το 21χρονο μοντέλο μιλά μέσα από τις φυλακές του Χονγκ Κονγκ

«Δεν είχες μαζί σου κανένα έγγραφο ή συνταγή γιατρού που να δείχνει ότι ήταν για νόμιμη χρήση.  Από τα μηνύματα στο facebook και στο κινητό του αποδεικνύεται ότι είχες άγχος πως θα περάσεις τους ελέγχους», κατέληξε ο εισαγγελέας.

Η Ειρήνη κατηγορείται για κατοχή και εισαγωγή στην Κίνα 2,6 κιλών κοκαϊνη τον Νοέμβριο του 2017. Κινδυνεύει με ποινή 26 ετών στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ και εκεί τα χρόνια στη φυλακή είναι πραγματικά.

Η κοπέλα στάθηκε το πρωί μπροστά στους Κινέζους δικαστές και τους 7  ενόρκους και δήλωσε αθώα.

Δεν έχει ούτε έναν μάρτυρα υπεράσπισης ενώ θα καταθέσουν εναντίον της 8 μάρτυρες. Απόφαση θα έχουμε την επόμενη εβδομάδα.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 

Σχετικά Άρθρα