slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Συμμετοχή της Περιφέρειας ΑΜΘ στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού IFT στο Βελιγράδι

Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «IFT 2019», που πραγματοποιήθηκε στο Βελιγράδι της Σερβίας το διάστημα στις 21-24 Φεβρουαρίου 2019, συμμετείχε η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στο πλαίσιο προβολής και προώθησης της ΑΜΘ σε νέες τουριστικές αγορές, με στόχο την ενίσχυση των τουριστικών ροών και από άλλες χώρες της Ευρώπης.

Αξίζει να αναφερθεί πως το περίπτερο της ΠΑΜΘ έγινε «μαγνήτης» για δεκάδες ενδιαφερόμενους ταξιδιώτες, ενώ ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού ΑΜΘ Κώστας Αντωνιάδης είχε τη δυνατότητα επαφών με ταξιδιωτικά πρακτορεία και επαγγελματίες με την προοπτική νέων συνεργασιών στο μέλλον, ενώ συμμετείχε σε προγραμματισμένες συναντήσεις με δημοσιογράφους και bloggers, παραχώρησε συνέντευξη σε τοπικό ΜΜΕ και διερεύνησε το ενδεχόμενο νέων ενεργειών προβολής για το επόμενο διάστημα σε συνεργασία με το Γραφείο ΕΟΤ Σερβίας και την επικεφαλής, κ. Σοφία Λαζαρίδου.

Η Περιφέρεια ΑΜΘ υποδέχεται κάθε χρόνο ολοένα και μεγαλύτερο αριθμό Σέρβων τουριστών. Η δυναμική αυτή φαίνεται να συνεχίζεται και το 2019 σύμφωνα με πρώτες εκτιμήσεις τουριστικών πρακτόρων. Οι τουρίστες αναζητούν διαρκώς νέους προορισμούς και η Περιφέρεια ΑΜΘ μπορεί και προσφέρει ολοκληρωμένες ταξιδιωτικές εμπειρίες και διαφορετικές επιλογές για κάθε εποχή του χρόνου. Μοναδική ομορφιά, υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών σε προσιτές τιμές, ασφάλεια, απεριόριστες δυνατότητες δραστηριοτήτων και αναψυχής καθ’ όλη την διάρκεια του έτους προσκαλούν και προσελκύουν ταξιδιώτες από την Σερβία και όλο τον κόσμο στη Περιφέρεια Α.Μ.Θ.

«Η στόχευση στις αγορές του εξωτερικού είναι μία διαδικασία που δεν σταματά ποτέ για την Περιφέρεια ΑΜΘ. Η πρόσφατη πετυχημένη εκδήλωση που έλαβε χώρα στην τουριστική έκθεση των Βρυξελλών όπου ήταν για πρώτη φορά τιμώμενος προορισμός το νησί της Θάσου, αποδεικνύει το εύρος διεθνούς δικτύωσης  που επιχειρεί η Περιφέρεια ΑΜΘ προς όφελος του προορισμού», δήλωσε ο κ Κώστας Αντωνιάδης, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε το Δήμο Παγγαίο, το Επιμελητήριο Καβάλας, τους Ξενοδόχους και Επαγγελματίες από την Θάσο, Καβάλα, Αλεξανδρούπολη, Σαμοθράκη, και Μαρώνεια που συμμετείχαν στο stand της Περιφέρειας ΑΜΘ.

Σχετικά Άρθρα