slider Λάσπη Τελευταία Νέα

Στα “δύσκολα” ο δήμαρχος Μπάμπης, δεν έχει ανακοινώσει ακόμα. Δεν συναντήθηκε με τον Κυριάκο!!!

Εντύπωση προκαλούν στην κοινή γνώμη και πολλές συζητήσεις, δύο γεγονότα.
Πρώτον ο νυν δήμαρχος Μπάμπης Δημαρχόπουλος αν και είμαστε περίπου 2 μήνες πριν τις εκλογές δεν έχει ανακοινώσει ακόμη κανένα όνομα από τον συνδυασμό του με τον οποίο θα κατεβάσεις τις εκλογές της 26 Μαΐου και
δεύτερον ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο αρχηγός της νέας Δημοκρατίας ενώ πέρασε από τους υπόλοιπους δήμους και συνάντησε τους δημάρχους δεν ήρθε καθόλου στο Δήμο Ξάνθης, δεν επισκέφτηκε καν το δημαρχείο και δεν είχε καμία επαφή με τον Μπάμπη Δήμαρχοπούλο κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην πόλη μας.
Από αυτά τα δύο γεγονότα- τα οποία συζητούνται καθημερινά στα στέκια της Ξάνθης, συμπεραίνει κανείς ότι ο δήμαρχος πρέπει να είναι σε “δύσκολη” -πολιτικά- θέση η οποία γίνεται ακόμα δυσκολότερη από την ώρα που ο Πασχάλης Λυρατζής αλλά και ο Μανώλης Τσέπελης (στενοί του συνεργάτες επί χρόνια) κατεβάζουν ο καθένας τον δικό του δυνατό συνδυασμό απέναντι στον Μπάμπη, στις εκλογές του Μαΐου.
σ.ε. Ίσος αυτή η πολυδιάσπαση να οδήγησε τους συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη στην εισήγηση για μη επίσκεψη στο Δημαρχείο της Ξάνθης μιας και δεν είναι καθόλου σίγουρη η δυναμική του συνδυασμού του Δημαρχόπουλου. 

Σχετικά Άρθρα