slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

“Εγκαταλείπουν” μαζικά τον Δημαρχόπουλο οι Ξανθιώτες Νεοδημοκράτες… Σαφές προβάδισμα Τσέπελη…

Ελεύθεροι είναι κομματικά οι Ξανθιώτες Νεοδημοκράτες ψηφοφόροι αλλά και τα μικρά στελέχη να ψηφίσουν και να υποστηρίξουν ανοικτά όποιον δήμαρχο θεωρούν ότι μπορεί να προσφέρει στην πόλη μας. Η Δημοσίευση της επιστολής- οδηγίας των κεντρικών της ΝΔ προς τις ΝΟΔΕ (την οποία δημοσίευσε κατ αποκλειστικότητα η XanthNews.gr) η οποία λέει σαφώς ότι κανένας υποψήφιος δεν έχει το χρίσμα της ΝΔ και ότι όλοι οι κομματικοί μπορούν να στηρίξουν όσους θεωρούν άξιους, αφαιρεί από τον Μπάμπη Δημαρχόπουλο το δικαίωμα που είχε μέχρι χθες να λέει ότι είναι ο εκλεκτός του κόμματος.

Και αν κρίνω από τα τηλέφωνα που πήρα εγώ και οι συνεργάτες μου από Νεοδημοκράτες και από όσα ακούω στα καφέ της πόλης ότι τώρα δεν υπάρχει κανείς λόγος να στηρίξουν τον Μπάμπη, ένα είναι σίγουρο… ότι θα έχουμε μαζική φυγή Νεοδημοκρατών ψηφοφόρων από τον συνδυασμό Δημαρχόπουλου (οι οποίοι ψήφιζαν μέχρι σήμερα παραδοσιακά το κόμμα και τον υποψήφιό του) προς τους συνδυασμούς του Τσέπελη και του Λύρατζη.

 

σ.ε. Υποψήφιος ΔΗΜΑΡΧΟΣ έλεγε χθες σε συγκέντρωση στελεχών του ότι ο Τσέπελης έχει σαφές προβάδισμα έναντι όλων και προσπαθούσε να τους εμψυχώσει για να κατέλθουν δυναμικά στον προεκλογικό αγώνα. Αφού και οι αντίπαλοι αναγνωρίζουν την ισχύ του Τσέπελη, τους αναγνωρίζω ότι τουλάχιστον έχουν το γνώθι σαυτόν.

Σχετικά Άρθρα