slider Έβρος Τελευταία Νέα

Αναρωτιέμαι αν έχουμε σύνορα; Συνελήφθησαν 2 διακινητές, και 21 «λαθροεισβολείς».

Συνελήφθησαν στις 21-3-2019, στους νομούς Ροδόπης και Έβρου, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης και Αλεξανδρούπολης, δύο διακινητές, ένας 20χρονος αλλοδαπός και ένας 28χρονος ημεδαπός, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, συνολικά είκοσι έναν (21) μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στην παλαιά Εθνική Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, συνέλαβαν τον 20χρονο, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και να μεταφέρει με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα, εννέα (9) μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών με τη συνδρομή αστυνομικών δυνάμεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης,  συνέλαβαν τον 28χρονο, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μετέφερε, παράνομα, στην ενδοχώρα δώδεκα (12) μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους όπως διαπιστώθηκε είχε επιβιβάσει στο όχημα, λίγη ώρα νωρίτερα, σε θαμνώδη περιοχή.

Κατασχέθηκαν τα δύο οχήματα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης και Φερών Αλεξανδρούπολης.

x-default

Σχετικά Άρθρα