slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Η Μαρίνα Παυλίδου και ο Ντουκιαντζή Μουτζαχήτ στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ για τον Νομό Ξάνθης

Στο περιθώριο των επαφών των ανθρώπων του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στην Ξάνθη την Παρασκευή, μάθαμε ότι υπήρξαν συζητήσεις και για δύο νέα ονόματα συμπολιτών μας που πιθανότατα θα κοσμήσουν το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στις επόμενες εθνικές εκλογές. Έτσι εκτός από τον πρώην υπουργό κ. Αλέκο Κοντό που θα είναι στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ έτσι κι αλλιώς, συζητήσεις (και μάλιστα όπως έμαθα με πρωτοβουλία του ίδιου το προέδρου) έγιναν και με την κόρη του εκλιπόντος Περιφερειάρχη ΑΜΘ Γιώργου Παυλίδη και γνωστή δικηγόρο Ξάνθης κα Μαρίνα Παυλίδου ενώ “συζητήθηκε” πολύ και το όνομα του πρώην Δημάρχου Μύκης Μουζαχήτ Ντουκιαντζή που ήταν συνέχεια στο πλευρό του προέδρου τόσο σε Ηλιόπετρα και Γενισέα όσο και στον Εχίνο.

Όσο για την Μαρίνα Παυλίδου δεν μπορεί να είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο πρόεδρος της ΝΔ επέλεξε να την βάλει να κάτσει δίπλα του, στην πρώτη σειρά στην εκδήλωση του elisso το απόγευμα της Παρασκευής!!!

σ.ε. Δεν ξέρω πως θα τελεσφορήσουν αυτές οι πρωτοβουλίες της ΝΔ, πάντως και τα δύο ονόματα είναι δυνατά και προσθέτουν θετικά στο ψηφοδέλτιο της Ξάνθης.

Σχετικά Άρθρα