slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Η μαία Έλσα Μαυρομάτη στον συνδυασμό του Μανώλη Τσέπελη. Ανακοίνωσε την κάθοδό της ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος

Η μαία κ.  Έλσα Μαυρομάτη ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της με τον συνδυασμό «Δύναμη για το Αύριο» του υποψήφιου Δημάρχου Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη. Η Έλσα είναι Πτυχιούχος Μαιευτικής και Εργάζεται στην κλινική Άγιος Δημήτριος στην Ξάνθη, είναι παντρεμένη με δύο παιδιά και διαμένει στην Ξάνθη.

Ξάνθη, η πόλη με τα χίλια προβλήματα…

Πόσες φορές ,μετά από μια κουραστική μέρα στην δουλειά, φτάνοντας σπίτι ήθελα απλά να πάρω τα παιδιά μου και να βγω μια βόλτα, να πάμε σε ένα πάρκο ή μια παιδική χαρά, οπουδήποτε, αρκεί να είναι ένας χώρος δημιουργικός για τα παιδιά και ξεκούρασης για μένα. Αλλά δυστυχώς οι επιλογές περιορισμένες…

Ένα θεματικό πάρκο, ήδη ξεχασμένο, με νερά να τρέχουν και χόρτα μισό μέτρο μέσα στο καλοκαίρι με το εξής οξύμωρο: Το σύστημα ποτίσματος να ξεκινά στις 19:00… Μόλις έχει πέσει ο ήλιος και όλοι γονείς πηγαίναμε εκεί με τα παιδιά μας!!! Σαν να μας τιμωρούν που πήγαμε… Και δυστυχώς αυτή ήταν η μόνη μας επιλογή!!!

Εναλλακτική υπάρχει, μια βόλτα στην πλατεία, εκεί υπάρχει μια παιδική χαρά, κάτω από το Δημαρχείο ακριβώς, όπου βρίσκεται η πιο βρώμικη και αντιαισθητικη παιδική χαρά της πόλης, στο σημείο που όλοι οι επισκέπτες της πόλης μας περνάνε, εμείς φροντίζουμε να τους δείχνουμε που ήρθαν!!! Ακόμα μου έρχονται εικόνες από τις βόλτες με το καρότσι, κάθε βόλτα και μια περιπέτεια!!!

Μια πόλη εχθρική έως εκδικητική για τις μητέρες, πεζοδρόμια και δρόμοι όπου παρακαλάς να μη γίνει ατύχημα, σπασμένα πεζοδρόμια και γεμάτα περιττώματα, τρύπες στους δρόμους, και χωρίς έναν χώρο για τις μητέρες να αλλάξουν τα βρέφη ή να τα θηλάσουν. Τόσα ξύλινα σπιτάκια που κατά καιρούς βλέπουμε από το Δήμο θα μπορούσαν κάλλιστα να χρησιμοποιηθούν για αυτό τον λόγο.

Ζηλεύω τους κατοίκους άλλων πόλεων που πηγαίνουν τα παιδιά τους για κολύμβηση και κάνουν και οι ίδιοι, τόσες όμορφες οικογενειακές στιγμές αλλά εμείς δυστυχώς τίποτα!!!

Στόχος μου είναι να βάλω ένα λιθαράκι, ώστε η πόλη μας να γίνει πιο φιλική προς τις μητέρες και τα παιδιά.

Έλσα Μαυρομάτη

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

με τον Συνδυασμό «Δύναμη για το Αύριο»

του υποψήφιου Δημάρχου Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη

Σχετικά Άρθρα