slider Επιστολές Τελευταία Νέα

Νίκος Φωτιάδης: Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΗΓΕ, ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΑΠΗΛΘΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Στις 5 και 6 Φεβρουαρίου 2019, ο ‘Ελληνα Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε την Τουρκία, σε ανταπόδωση της επισκέψεως του Τούρκου Προέδρου Ερτνογάν στην Ελλάδα προ έτους.

Με τη σύντροφό του Μπαζιάνακαι μια «κουστωδία» υποτακτικών (Κατρούγκαλος, Γαβρόγλου, Μπόλαρης παλιός ΠΑΣΟΚατζής) με καθυστέρηση δύο (2) ωρών έφθασε στην Άγκυρα, τον υποδέχθηκε ο «Χαλίφης» Ερντογάν στο παλάτι των 1,150 δωματίων, έφαγαν κεμπάπια και ντολμάδες, άκουσαν απο Τουρκική ορχήστρα με μπουζούκι Ελληνικά τραγούδια (Τούρκος εγώ και ‘σύ Ρωμιός) και αντάλλαξαν χαμόγελα  και φιλοφρονήσεις.

Την επομένη ο άθεος (κατά δήλωσή του) Τσίπρας επισκέφθηκε την Αγία Σοφία, το νησί Χάλκη (με 15 Ελληνες κατοίκους σήμερα) όπου και η Θεολογική Σχολή που χρόνια τώρα δε λειτουργεί, άναψε κερί κι’ αυτός και η Μπαζιάνα, φύτεψε μια αγριοκερασιά και εξέφρασε την ευχή στην άλλη του επίσκεψη η Σχολή να λειτουργεί! (Μασαλά παρά γιόκ λένε οι φίλοι μας οι Τούρκοι).

Το ταξίδι στη «Βασιλίδα των Πόλεων» τελείωσε και ο αριστερός Έλληνας Πρωθυπουργός πανευτυχής επέστρεψε στο δικό του παλάτι απέναντι απο το Βασιλικό Κήπο. Η ταπεινή μου γνώμη είναι ότι η κατάσταση με τον ανατολίτη γείτονα δε πρόκειται να βελτιωθεί και οι παραβιάσεις αεροσκαφών, οι παράνομοι πλόες Τουρκικών πολεμικών πλοίων θα συνεχισθούν, οι χιλιάδες λαθρομετανάστες θα έρχονται απο τη θάλασσα και τον Έβρο, οι απαιτήσεις για τη «γαλάζια πατρίδα» θα γίνονται ολοένα και πιο πιεστικές και η θρασύτητα συνεχώς θα μεγαλώνει.

Τα κανάλια καθημερινά παρουσιάζουν διεθνολόγους, αναλυτάς κ.α. (Συρίγο, Φίλη, Λυγερόκλπ) ώστε να πληροφορηθεί ο μέσος Έλληνας τί κερδίσαμε απο την επίσκεψη στην Τουρκία και η απάντηση συνήθως είναι «Μεδέν απο μεδέν μεδέν!».

 

Νικόλαος Φωτιάδης

Θρακιώτης από γονείς Πρόσφυγες

Σχετικά Άρθρα