slider Επιχειρήσεις Τελευταία Νέα

Εξασφαλίστε το σπίτι σας, την επιχείρηση σας, την περιουσία σας

Το τελευταίο διάστημα, είμαστε μάρτυρες αυξημένων κλοπών και διαρρήξεων, σε οικίες και επιχειρήσεις και μάλιστα με την απειλή όπλων. Οι επίδοξοι κλέφτες και διαρρήκτες, οργανωμένα παρακολουθούν τις κινήσεις των υποψηφίων θυμάτων τους και προχωρούν στις ενέργειες τους, αφού έχουν σιγουρευτεί ότι:

  1. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να υπάρχουν χρήματα ή άλλα περιουσιακά στοιχεία,
  2. Ότι δεν υπάρχει σύστημα συναγερμού, που μπορεί να τους εντοπίσει και να ειδοποιήσει αυτόματα μια υπηρεσία ασφάλειας ή και την Αστυνομία,
  3. Ότι έχουν ασφαλή τρόπο διαφυγής,

Προχωρήστε σε μερικές απλές ενέργειες προκειμένου να προστατευθείτε εσείς, η οικογένεια σας και τα περιουσιακά σας στοιχεία.

Εξασφαλίστε τα χρηματικά ποσά ή άλλα περιουσιακά στοιχεία. (ειδικά σε καταστήματα χρησιμοποιείστε με ιδιωτική εταιρεία ασφαλείας για την ασφάλιση και την μεταφορά των χρημάτων σας)

  • Τοποθετείστε ένα αξιόπιστο σύστημα συναγερμού με σύνδεση σε κέντρο λήψης σημάτων εταιρείας ασφάλειας και δυνατότητα άμεσης επέμβασης περιπολικού ασφαλείας,
  • Εγκαταστήστε ταυτόχρονα κάμερες ασφαλείας, οι οποίες μπορούν να συνδεθούν σε κέντρο λήψης σημάτων για παρακολούθηση ζωντανά του χώρους σας. (η σύνδεση μπορεί να γίνει ταυτόχρονα και στο κινητό σας τηλέφωνο ώστε να έχετε εικόνα του χώρου).
  • Χρησιμοποιείστε ακόμη και το κινητό σας τηλέφωνο για αποστολή κωδικού πανικού στην εταιρεία ασφάλειας, για την άμεση επέμβαση προσωπικού ασφαλείας σε περίπτωση που βρεθείτε σε κίνδυνο.

Η εταιρεία μας ConceptsSecurityμπορεί να σας καλύψει με συστήματα ασφαλείας και καταγραφικά συστήματα, να σας παρέχει 24ώρη παρακολούθηση του χώρου σας και να διαθέσει το προσωπικό της για οποιαδήποτε κίνδυνο μπορεί να παρουσιαστεί.

 

Ρωτήστε μας για τα πακέτα ασφάλειας και προστασίας στο τηλέφωνο 25410 66554 και επισκεφτείτε τον χώρο μας στο 4ο Χιλιόμετρο Ξάνθης – Καβάλας για να διαπιστώσετε το επίπεδο προστασίας που προσφέρουμε στους πελάτες μας.

 

Με εκτίμηση 

Κωνσταντίνος και Δημήτριος Καφφετζής

Σχετικά Άρθρα