ΠολιτικήΤελευταία Νέα

Διαδικτυακή συνάντηση μελών του ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ του Θάνου Τζήμερου | Χτες συνάντηση και στην Ξάνθη

Γράφει η Μαίρη Δαληκριάδου

Με μεγάλη συμμετοχή μελών από όλη την Ελλάδα, οι τοπικές οργανώσεις της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ, πραγματοποίησαν χθες Κυριακή 17/02/2019 πανελλήνια διαδικτυακή συνδιάσκεψη για να εκλέξουν τα νέα διοικητικά συμβούλια…

Στην πόλη της Ξάνθης η συνάντηση των μελών Θράκης και Καβάλας πραγματοποιήθηκε στην καφετέρια Bolta Kafe και με διαδικτυακή σύνδεση συμμετείχε στην εκλογή νέου ΔΣ. Η εκλογή νέου ΔΣ την πολιτικής διευρυμένης πλέον ομάδας θα πραγματοποιηθεί στις 16 και 17 Μαρτίου. Στην χθεσινή συνάντηση ο πρόεδρος του ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ Θάνος Τζήμερος μίλησε στα μέλη για θέματα εκλογών, οργανωτικά και άλλα.

Στην ανακοίνωση του κόμματος αναφέρεται μεταξύ άλλων:

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ έχει υιοθετήσει την πληροφορική σε όλες τις λειτουργίες της και κάνει πράξη τη θέση του κόμματος για ηλεκτρονική διακυβέρνηση, καθώς όλες οι διασκέψεις, οι ψηφοφορίες και η αποθήκευση αρχείων γίνονται ηλεκτρονικά. Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ με καινοτόμες προτάσεις και θέσεις, προετοιμάζεται για τις εκλογικές αναμετρήσεις του 2019 στις οποίες θα συμμετέχει αυτόνομα. Π.Ο Ξάνθης δημιουργίας ξανά!

Σχετικά Άρθρα