slider Κοινωνία Τελευταία Νέα

Βράβευση του Ξανθιώτη Γυναικολόγου Αλέξανδρου Αμμάρι MD στο «Revolutionizing Health – Αλλάζοντας ριζικά τον χώρο της υγείας»

Το πιο πρωτοποριακό event της χρονιάς για την υγεία το «Revolutionizing Health» διοργανώθηκε από το doctoranytime την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019 στο Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας, Νευροεπιστημών και Ιατρικής Ακριβείας “Κώστας Στεφανής” Πανεπιστήμιο Αθηνών (Ε.Π.Ι.Ψ.Υ.).

Στόχος αυτής της συνάντησης ήταν για πρώτη φορά να βρεθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι στο χώρο της υγείας κάτω από την ίδια στέγη, να δουν πώς κατάφερε το doctoranytime να αλλάξει το χώρο της υγείας φέρνοντας διαφάνεια, αξιοπιστία, ταχύτητα και σεβασμό στις ανάγκες ασθενούς και γιατρού μέχρι σήμερα και να διαμορφώσουν από κοινού το μέλλον του digital health.

Σε αυτή την συνάντηση λοιπόν βραβεύτηκε και ένας γιατρός που δραστηριοποιείται στην Ξάνθη o Μαιευτήρας Χειρούργος Γυναικολόγος κ. Αλέξανδρος Αμμάρι MD. Ο κ. Αμμάρι που είναι Διευθυντής στην Ιδ. Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική Άγιος Δημήτριος της Ξάνθης αναφέρει στο προσωπικό του ιστολόγιο για την βράβευση αυτή.

«Είμαι φοβερά συγκινημένος για τη σημερινή μου βράβευση στην εκδήλωση Revolutionizing Health. Το Revolutionizing Health τελεί υπό την αιγίδα του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Ψυχικής Υγείας, Νευροεπιστημών και Ιατρικής Ακριβείας «ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ» Πανεπιστήμιο Αθηνών (Ε.Π.Ι.Ψ.Υ.), του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ) και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ).

Το βραβείο που μου απονεμήθηκε ήταν η Κορυφαία Επιλογή Ασθενών 2018.

Την εκδήλωση παρουσίασε η γνωστή δημοσιογράφος Ζήνα Κουτσελινη, παρουσία πολλών ακαδημαϊκών και πολιτικών στελεχών.

Tο event καλύφθηκε από το δίκτυο της 24MEDIA, τη Huffington Post και το News24/7, από τα μέσα των τηλεοπτικών καναλιών ΑΝΤ1, Star, RISE, καθώς και από δημοσιογράφους άλλων μέσων.

Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς».

Σχετικά Άρθρα