slider Κοινωνία Τελευταία Νέα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΣ, ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ

Η εβδομάδα των παθών για τον Ελληνικό Λαό έληξε με την ψήφιση στη Βουλή της Συμφωνίας των Πρεσπών, μιας συμφωνίας πυ δεν την επιθυμούν ούτε οι Έλληνες ούτε οι Σκοπιανοί, αλλά μόνο οι μεγάλοι μας εταίροι και τα «συμπεφωνημένα» συνεχίζονται.

Έφυγε απο την Κυβέρνηση ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης, «στέφθηκε» Υπουργός ο Ναυταίος (ο οποίος χειροκροτούσε στη Βουλή), συνήλθε επιτέλους (10 μέρες ήταν η Ελλάδα δίχως Αρχηγό ΓΕΕΘΑ) το ΚΥΣΕΑ δια περιφοράς κι έκανε Α/ΓΕΕΘΑ Αεροπόρο και αποστράτευσε ένα δικό μας άνθρωπο, έναν Αξιωματικό των Τεθωρακισμένων, τον Αρχηγό ΓΕΣ Αλκιβιάδη Στεφανή.

Τον τέως πλέον Αρχηγό ( ο οποίος δεν έφυγε απο τη θέση του) περιμένει, όπως προβέπεται για λόγους δεοντολογίας, να λάβει εξητήριο απο το Νοσοκομείο ο νέος εκλεκτός του Βίτσα και να γίνει στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων  επίσημα η τελετή παράδοσης – παραλαβής. Τον γνωρίζω απο τα πρώτα χρόνια της καριέρας του τον Αλκιβιάδη Στεφανή – σοβαρός, πειθαρχημένος, καλός συνάδελφος και αθεράπευτα ερωτευμένος με τα άρματα, όποιος τον γνώρισε μόνο καλά λόγια έχει να πει γι’αυτόν. ‘Αλλαξαν λοιπόν τα πράγματα, τώρα τραγουδάμε Στρατιωτικό Εμβατήριο «Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά…» και η ζωή συνεχίζεται.

 

Νικόλαος Φωτιάδης

Αντγος ε.α.

Επίτιμος Υδτης Δ’ ΣΣ

 

ΥΓ – Κρίνουν μερικοί τον Καμμένο ως αποτυχημένο Υπουργό Εθνικής Αμύνης. Τους ρωτώ «Φαντάζεσθε να είχαμε Υπουργό τον Φίλη ή την Τασιά?»

 

Σχετικά Άρθρα