Φωτογραφίες από την Βασιλόπιτα του Συλλόγου Λυκοδρομίου. Τιμήθηκε ο Βασίλειος Καραπάζογλου αλλά και ο Μητροπολίτης μας - Νέα, Ειδήσεις, Εκδηλώσεις στην Ξάνθη
slider Κοινωνία Τελευταία Νέα

Φωτογραφίες από την Βασιλόπιτα του Συλλόγου Λυκοδρομίου. Τιμήθηκε ο Βασίλειος Καραπάζογλου αλλά και ο Μητροπολίτης μας

Την Κυριακή 3 του Φλεβάρη 2019 μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Ξάνθης και Περιθεωρίου κκ. Παντελεήμων και των Σεβαστών Πατέρων Αρχιμανδρίτου Θεοφίλου Γκαράνη και Αρχιμανδρίτου Νεκταρίου Λαγουμίδη πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ετήσια κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου στην κατάμεστη αίθουσα του Σχολείου.

Συγχωριανοί αλλά και φίλοι του προσφυγικού χωριού έδωσαν παρών και αντάλλαξαν ευχές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικών Προϊόντων,  Νικόλαος Εφραιμίδης, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Λυκοδρομίου Σαρόγλου Κωνσταντίνος, ο Πρόεδρος του  Πολιτιστικού Συλλόγου Μαργαρίτη Καρασακαλίδης Βασίλης και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλλιθέας Συμεωνίδης Αναστάσιος.

Κατά την εκδήλωση απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα «Στο Άξιο Τέκνο του Προσφυγικού Λυκοδρομίου Ξάνθης Ανχη ε.α. Βασίλειο Καραπάζογλου, για την ενεργό και διαρκή δυναμική συμμετοχή του σε όλες τις δραστηριότητες του Χωριού καθώς και για την συγγραφική μαρτυρική του κατάθεση».

Επίσης ο Σύλλογος δώρισε στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ξάνθης αναμνηστικό για την επίσκεψή του:

«ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑ

Στον Άξιο Πνευματικό μας Ποιμένα Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμονα για την Συνεχή επί 24 Συναπτά Έτη Ανιδιοτελή και Ευθυνοφόρα Προσφορά Του Στα Πνευματικά και Πολιτιστικά του Τόπου μας»

Με τιμή

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Σχετικά Άρθρα