Φιλοζωική Δράση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ξάνθης απεγκλώβισε έναν γατούλη από φρεάτιο ομβρίων - Νέα, Ειδήσεις, Εκδηλώσεις στην Ξάνθη
slider Κοινωνία Τελευταία Νέα

Φιλοζωική Δράση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ξάνθης απεγκλώβισε έναν γατούλη από φρεάτιο ομβρίων

Πολλά συγχαρητήρια και ένα, ‘εκ βαθέων’, ευχαριστώ  στην ηρωική  ομάδα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ξάνθης , η οποία, με ιδιαίτερη ευαισθησία και συνέπεια, βοήθησαν ώστε να έχουμε, ξανά, στην αγκαλιά μας  τον πολύπαθο, όμως ιδιαιτέρως τυχερούλη, γατούλη  Νταλί!!!
Ο Νταλί είχε «εξαφανιστεί» , εδώ και αρκετές  ημέρες, από τον κήπο της πολυκατοικίας, όπου, αυτός και ο φιλαράκος του ο Μαρίν, φροντίζονται, πλέον,   με πολλή αγάπη …όπως, άλλωστε, φροντίζεται , από τους φιλόζωους συγκάτοικους αυτής, και ο  κάθε περαστικός –αδέσποτος, ή ημιαδέσποτος  ‘τετράποδος επισκέπτης’, φυσικά!!!
Ψάχνοντάς τον προχθές  την νύχτα, άκουσε το κάλεσμα της  αγάπης  μου…. άκουσα το κάλεσμα της δυνατής, για βοήθεια, φωνούλας του και η ομάδα της Πυροσβεστικής ήταν αμέσως εκεί για κείνον…. δεδομένων, μάλιστα, και   των δυσμενών καιρικών  συνθηκών που επικρατούσε   στην πόλη το βράδυ της Κυριακής!!
Οι  προσπάθειες που έκαναν, αργά προχθές  το βράδυ, και τα τρία άτομα της Υπηρεσίας  -το ένα εξ’ αυτών γυναίκα-,  να  ανοίξουν  το φρεάτιο όμβριων,  μέσα στο οποίο είχε παγιδευτεί, κατά την  διάρκεια, μάλλον,  μιας  εξερεύνησης, που συνηθίζουν να κάνουν στο περιβάλλον τους τα περίεργα γατάκια,    στάθηκαν αποτελεσματικές και συνοδεύτηκαν από χαρές, αγκαλιές και ευγνωμοσύνη!!
Όταν … ΚΑΙ  η φιλοζωία υπερτερεί του καθήκοντος, η κοινωνία μας  γίνεται περισσότερο  ‘εύρωστη’ !!
Με εκτίμηση
Χριστίνα Μπαλτά

Σχετικά Άρθρα