slider Τελευταία Νέα

23 εκδηλώσεις έγιναν στην Μάνδρα το 2018 | Δείτε video από την εκδήλωση του πολιτιστικού συλλόγου Μάνδρας τις εορτές..

Οι εορταστικές εκδηλώσεις για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μάνδρας ξεκίνησαν στις 16 Δεκεμβρίου. Μέσα από προβολές ταινιών και παράλληλες δράσεις για παιδιά, αλλά και για τους μεγάλους φίλους μας που επιμένουν να παραμένουν παιδιά στην καρδιά, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μάνδρας πίστεψε στο θαύμα και αυτό έγινε!

Κορυφαίες εκδηλώσεις αναδείχθηκαν ο στολισμός του Δέντρου της Σοκολάτας σε συνεργασία με το ζαχαροπλαστείο “Το Κάτι Άλλο” στις 23 Δεκεμβρίου αλλά και η εκδήλωση με τίτλο “ο Άη Βασίλης έρχεται” η οποία και παρουσιάζεται στο παραπάνω βίντεο. Το μεράκι, η αγάπη για τον τόπο και η δημιουργικότητα συναντήθηκαν μετατρέποντας έτσι το παλιό Δημοτικό Σχολείο της Μάνδρας, που πλέον λειτουργεί ως Πολιτιστικό Κέντρο, σε ένα πραγματικό εργαστήρι του Άη Βασίλη.

θα πρέπει να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την Μελίνα Λαζαρίδου και τον Παντελή Χατζήπαπαδόπουλο οι οποίοι σε συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο εργάστηκαν εντατικά για να μπορέσουμε να χαρίσουμε στα παιδιά αυτό το άρτιο αποτέλεσμα ενώ το μοντάζ έκανε ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Να τονίσουμε ότι ο Σύλλογος μας τη χρονιά που μας πέρασε διοργάνωσε 23 εκδηλώσεις, ανοιχτές προς το κοινό ανεξάρτητα με το αν κάποιος είναι ή δεν είναι μέλος του συλλόγου και φυσικά με δωρεάν είσοδο και συμμετοχή, καθιστώντας μας έτσι ως έναν από τους πιο δραστήριους συλλόγους της περιοχής.

Σχετικά Άρθρα