slider Κοινωνία Τελευταία Νέα

Τραγική κατάληξη είχε η εγκυμοσύνη 17χρονης Ρομά από την Ξάνθη

Η εγκυμοσύνη μιας 17χρονης που κατάγεται από την Ξάνθη και τους τελευταίους μήνες ζούσε στη Θεσσαλονίκη είχε τραγική κατάληξη καθώς πριν από λίγες μέρες γέννησε μέσα στο διαμέρισμά της και φέρεται το νεογέννητο (ένα κοριτσάκι) να της έπεσε από τα χέρια και αφού χτύπησε στο έδαφος αυτό έχασε τη ζωή του.

Το περιστατικό συνέβη στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας ενώ σε βάρος της ανήλικης μητέρας σχηματίστηκε δικογραφία και ασκήθηκε ποινική δίωξη για παιδοκτονία από αμέλεια. Την υπόθεση χειρίζεται η Ε’ ανακρίτρια Θεσσαλονίκης για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν ποινικές ευθύνες και για άλλα πρόσωπα που ενδεχομένως γνώριζαν αλλά δεν βοήθησαν την κοπέλα. Παράλληλα γίνεται έρευνα για να εντοπιστεί ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού ο οποίος μέχρι σήμερα παραμένει άγνωστος και για αυτό το λόγο ελήφθησαν δείγματα DNA από το νεκρό βρέφος.

 Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η 17χρονη διακομίστηκε στο νοσοκομείο λόγω ακατάσχετης αιμορραγίας

Η 17χρονη Ρομά, η οποία κατάγεται από χωριό της Ξάνθης, ανέφερε στους αστυνομικούς ότι δεν γνώριζε πως ήταν έγκυος και ότι έκοψε με μαχαίρι τον ομφάλιο λώρο όταν γέννησε μέσα σε δωμάτιο του σπιτιού που διαμένει με τους γονείς της.

Οι τελευταίοι την οδήγησαν σε εφημερεύον νοσοκομείο και όταν διαπιστώθηκε ότι προηγήθηκε τοκετός οι γιατροί ενημέρωσαν την αστυνομία. Το μωρό βρέθηκε νεκρό, μέσα σε ένα σάκο, στο δωμάτιο του σπιτιού. Η 17χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

 

σ.ε. είναι κρίμα να συμβαίνουν τέτοια περιστατικά το έτος 2019, πρέπει όλοι να ενημερώνουμε τα παιδιά μας ώστε να μας μιλάνε όταν αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε πρόβλημα όσο δυσεπίλυτο κι αν είναι αυτό…

Σχετικά Άρθρα