slider Κοινωνία Τελευταία Νέα

Σύλλογος Μάνδρας: Ένας σύλλογος πρότυπο για όλους | Δείτε video + φωτογραφίες από την κοπή πίτας

Γράφει η Μαίρη Δαληκριάδου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας του πολιτιστικού συλλόγου μάντρας Ξάνθης σε γνωστό κοσμικό κέντρο στην Ξάνθη το Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2019 στις 9 το βράδυ.

Την πίτα ευλόγησε ο πατέρας Θεοχάρης ως εκπρόσωπος της μητρόπολης Ξάνθης ενώ παραβρέθηκε ο δήμαρχος Αβδήρων, η πρώην αντιδήμαρχος Αβδήρων κυρία Ευαγγελία Βακαλόπουλου, οι περισσότεροι κάτοικοι του χωριού αλλά και υποστηρικτές του συλλόγου από την Ξάνθη.

Ο νέος υπερδραστήριος πρόεδρος Παναγιώτης Μπαρδάκης που οργάνωσε πάνω από 24 εκδηλώσεις τον περασμένο χρόνο, στον χαιρετισμό που απηύθυνε ευχαρίστησε τα μέλη του συλλόγου που ενισχύουν καθημερινά το σύλλογο ενώ τίμησε τον κύριο Ψωμαδόπουλο Γεώργιο ως επίτιμο πρόεδρο δίνοντάς του και μια τιμητική πλακέτα ως ευχαριστία για την μεγάλη προσφορά του στην ανακαίνιση του σχολείου της Μάνδρας στο οποίο στεγάζεται ο σύλλογος. Ο κύριος Ψωμαδόπουλος είναι Μανδρίνος και κατοικεί στην Αθήνα ανακαίνισε εκ βάθρων το σχολείο στο οποίο στεγάζεται ο σύλλογος και είναι ένα κόσμημα για την περιοχή. Βέβαια δεν είναι το μόνο που έχει κάνει στο χωριό έχει βοηθήσει στην κατασκευή της εξέδρας, του φωτισμού και των τουαλετών του και πολλά αλλά.

Η βραδιά κύλησε όμορφα με φαγητό χορό και ποτό και με πολλές συζητήσεις για τα νέα σχέδια του συλλόγου τα οποία ξεπερνούν κάθε προσδοκία ενός συλλόγου χωριού που έχουν ως αποτέλεσμα να αναδείξουν την δουλειά που κάνει ο πρόεδρος Παναγιώτης Μπαρδάκης, το Δ.Σ. και τα μέλη του συλλόγου και στο χωριό αλλά και στην Ξάνθη.

Δείτε video:

Δείτε φωτογραφίες από την κοπή πίτας:

Η σελίδα του συλλόγου: https://www.facebook.com/politistikossyllogosmandras2016/posts/2428706510491213

https://xanthinews.gr/23-%CE%B5%CE%BA%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%AD%CE%B3%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BC%CE%AC%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%B1-%CF%84%CE%BF-2018-%CE%B4%CE%B5/

Σχετικά Άρθρα