slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Παρουσίαση του δημοτικού συνδυασμού «Νέα Σελίδα» της εκπαιδευτικού Όλγας Χαιρόπουλου. Η πρώτη υποψήφια Γυναίκα για τον Δήμο Ξάνθης (βίντεο και φωτογραφίες)

Γράφει η Μαίρη Δαληκριάδου

Παρουσία των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων φίλων και υποστηρικτών πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη στις 6.30 το απόγευμα σε γνωστή την καφετέρια στην Ξάνθη η παρουσίαση του νέου ανεξάρτητου δημοτικού συνδυασμού με τίτλο «Νέα Σελίδα» της εκπαιδευτικού Όλγας Χαιρόπουλου.

Η υποψήφια δήμαρχος κυρία Χαιρόπουλού στην σύντομη ομιλία της στους παρευρισκόμενους ανέφερε επιγραμματικά το πρόγραμμα της το οποίο κινείται σε τρεις άξονες: Άνθρωποι- Χωριά Πόλη- Περιβάλλον

Στην πρώτη αυτή συνάντηση ανέλυσε το πρόγραμμα της όσο αφορά την εκπαίδευση και λύσεις που θα δώσει ο συνδυασμός της αν εκλεγεί για την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων, των παιδικών χαρών αλλά και των μητέρων με τα καροτσάκια στην μετακίνησή τους μέσα στην πόλη.

Δείτε ένα μικρό απόσπασμα από την ομιλία της κυρίας Χαιρόπουλου:


Η xatthinews.gr βρέθηκε στην συνάντηση με τον εκδότη της τον Σταύρο Καρυπίδη και γνώρισε την Όλγα και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν από κοντά το όραμα και τα σχέδια αυτού του νέου υποψηφίου δημοτικού συνδυασμού

Δείτε φωτογραφίες

Σχετικά Άρθρα