slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Εντυπωσιακή έναρξη για τον Σάββα Μελισσόπουλο. Κατάμεστη η αίθουσα, νέα πρόσωπα, ενθουσιασμός για να φτιαχτεί μια Ξάνθη για όλους!!! (Βίντεο και φωτογραφίες)

Πολύ δυνατή ήταν η πρώτη εμφάνιση του υποψήφιου Δημάρχου Ξάνθης Σάββα Μελισσόπουλου ο οποίος χθες βράδυ παρουσίασε την πρότασή του για την Ξάνθη στην κατάμεστη αίθουσα του elisso. Πάνω από 700-800 άτομα τίμησαν την πρόσκληση του Μελισσόπουλου ο οποίος είπε χαρακτηριστικά “Σας κάλεσα για να σας δω και όχι να με δειτε, να δω με ποιους μπορώ να αλλάξω την Ξάνθη και με ποιους μπορούμε να φτιάξουμε μια Ξάνθη για όλους”.

Μίλησε για τις υποδομές που η πόλη διαθέτει αλλά και για τα μεγάλα έργα που έχει ανάγκη, την απορρόφησή πόρων από  ευρωπαϊκά προγράμματα και τα έργα πνοής που προγραμματίζονται άμεσα. Η αισθητική της πόλης και η καθαριότητα, όπως και η στρατηγική αναβάθμισης των απαξιωμένων οικισμών βρίσκονται στις πρώτες θέσεις την ατζέντας του συνδυασμού.

«Όραμά μας» είπε «είναι να δημιουργήσουμε μια πόλη για ΟΛΟΥΣ και έναν Δήμο παρόντα παντού! Έναν Δήμο με ευθύνη για όλα! Θέλουμε την Ξάνθη πρωτεύουσα των εξελίξεων, τίποτα λιγότερο! Δεν θα ζητήσουμε πίστωση χρόνου, εγώ και οι αξιολογότατοι συνεργάτες μου! Μας διακατέχει μόνο διάθεση προσφοράς για την πόλη. Θα κερδίσουμε το στοίχημα της μεγάλης αλλαγής! Από σήμερα μπορούμε να ελπίζουμε και να προσβλέπουμε σε μια πόλη πιο όμορφη, πιο αισιόδοξη, πιο ανθρώπινη, πιο λειτουργική, σε μια πόλη που θα ανήκει σε ΟΛΟΥΣ! Με τιμιότητα, ήθος και γενναιοψυχία, με λογική και με συνέπεια, με αγάπη και σεβασμό στον πολίτη! Είμαστε ο ισχυρός πόλος που συγκεντρώνει τις υγιείς δυνάμεις που ασφυκτιούν σήμερα, η μεγάλη λαϊκή πλειοψηφία που επιβάλλεται να δράσει και να γυρίσει σελίδα οριστικά».

Σχετικά Άρθρα