Οι πόντιοι μαζεύουν τρόφιμα για το τραπέζι της Αγάπης (έως 18 Ιανουαρίου… βοήθησε κι εσύ) - Νέα, Ειδήσεις, Εκδηλώσεις στην Ξάνθη
slider Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Οι πόντιοι μαζεύουν τρόφιμα για το τραπέζι της Αγάπης (έως 18 Ιανουαρίου… βοήθησε κι εσύ)

iΣυλλογή τροφίμων για τα τραπέζια αγάπης των Μητροπόλεων της Περιφέρειας. Η Περιφερειακή Επιτροπή Νεολαίας του ΣΠΟΣ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στο πλαίσιο του χαρακτήρα κοινωνικής προσφοράς της , διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά συλλογή τροφίμων τα οποία και θα διανεμηθούν στα τραπέζια αγάπης που οργανώνουν οι Μητροπόλεις της Περιφέρειας μας για όλους τους ανθρώπους έχουν απόλυτη ανάγκη ένα πιάτο φαγητό.

Πρωταρχικό ρόλο σε αυτό το εγχείρημα ζητάμε να διαδραματίσουν όλοι οι Σύλλογοι της Περιφέρειας μας, όπου στους χώρους τους θα γίνεται η συγκέντρωση των τροφίμων. Εξίσου σημαντική θα είναι και η συνεισφορά τους στην ενημέρωση των μελών τους καθώς και της τοπικής κοινωνίας σχετικά με αυτή την πρωτοβουλία.

Η συλλογή των τροφίμων θα πραγματοποιείται έως και την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου. Τα μέλη της ΠΕΝ θα συγκεντρώσουν τα τρόφιμα από τους κατά τόπους συλλόγους τα οποία και θα σταλούν στον τελικό τους προορισμό. Φέτος αποφασίστηκε από το ΔΣ της ΠΕΝ η ποσότητα των τροφίμων να δοθεί στην Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης και Περιθωρίου.

«Ας στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις το αξιέπαινο έργο των Μητροπόλεων μας σε ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη»

Στον Σύλλογο Ποντίων Ν. Ξάνθης η συγκέντρωση τροφίμων θα γίνεται από την Δευτέρα 7/1 μέχρι την Παρασκευή 18/1/2019 ως κάτωθι:

  • Δευτέρα 18:30 έως 22:00
  • Τετάρτη 18:30 έως 22:00
  • Παρασκευή 19:30 έως 22:00
  • Σάββατο 11:00 έως 13:00 & απόγευμα από 17:30 έως 19:30

Η συλλογή θα γίνεται στην Λέσχη του Συλλόγου μας

Σχετικά Άρθρα