slider Αστυνομικά Τελευταία Νέα

Συνελήφθη από αστυνομικούς της Ξάνθης 27χρονος διακινητής μεταναστών

Συνελήφθη στις 21-12-2018 το απόγευμα, στο νομό Καβάλας, 27χρονος αλλοδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

Ειδικότερα, στην Εγνατία οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 27χρονο οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, συνέχισε την πορεία του και ακολουθήθηκε από τους παραπάνω αστυνομικούς, με τη συνδρομή αστυνομικών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ξάνθης και Καβάλας.

Τελικά, στο ύψος του Αγίου Σίλα Καβάλας, το όχημα ακινητοποιήθηκε και οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 27χρονο, ενώ σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, διαπιστώθηκε ότι ο δράστης μετέφερε, παράνομα, στην ενδοχώρα πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του διακινητή περιλαμβάνει επίσης παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθόσον στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

Κατασχέθηκε το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου.

Σχετικά Άρθρα