Λ.Αυγενάκης:«Δεν θέλουμε τον Έλληνα με τεντωμένο το χέρι.Θέλουμε τον Έλληνα γεμάτο αισιοδοξία να πατάει στα πόδια του» - Νέα, Ειδήσεις, Εκδηλώσεις στην Ξάνθη
slider Κόμματα Τελευταία Νέα

Λ.Αυγενάκης:«Δεν θέλουμε τον Έλληνα με τεντωμένο το χέρι.Θέλουμε τον Έλληνα γεμάτο αισιοδοξία να πατάει στα πόδια του»

 «Δεν θέλουμε έναν Έλληνα με τεντωμένο το χέρι να περιμένει ελεημοσύνη στο τέλος του χρόνου. Θέλουμε έναν Έλληνα γεμάτο αισιοδοξία να πατάει στα πόδια του», δήλωσε ο Γραμματέας της ΝΔ και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκηςστην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Αταίριαστοι» των Γιάννη Ντσούνουκαι Χρήστου Κούτρα. 

Βασικά σημεία της συνέντευξης: 

  • Άνθρακεςο θησαυρός του πορίσματοςΚΕΕΛΠΝΟ. Για άλλη μια φορά προσπαθούν όπως-όπως να χτίσουν ένα αφήγημα σε 3 επίπεδα. Το πρώτο είναι το επίπεδο της λασπομαχίας, το δεύτερο της παροχολογίας και το τρίτο, το πως θα καταφέρουν να φτιάξουν το τσαλακωμένο προφίλ του κ. Τσίπρα.
  • Στο πλαίσιο της λασπομαχίαςεντάσσεται και το πόρισμα του ΚΕΕΛΠΝΟ. Δεν γίνεταιτυχαία. Γίνεται την ώρα που προσπαθούν να αλλάξουν ατζέντα, να κρύψουν το σκάνδαλο της ΔΕΠΑ. Δηλαδή την υπόθεση Λαυρεντιάδη.
  • Ο κ. Κιτσάκοςτοποθετείται μετις ευλογίες του ΣΥΡΙΖΑ από την ELFE-του κ. Λαυρεντιάδη- στην κρατική ΔΕΠΑ και το χρέος της προηγούμενης εταιρία του προς την ΔΕΠΑ εκτοξεύεται, ενώ για πρώτη φορά εφαρμόζεται μέθοδος πληρωμώνμε μεταχρονολογημένες επιταγές και ανταλλαγήακίνητωναμφιβόλου αξίας.
  • Έπειτα από παρέμβαση τηςΔικαιοσύνης ο κ. Κιτσάκος κατονόμασε πρώην υπουργούς από τους οποίους δεχόταν πιέσεις όπως οι κ.κ.Σκουρλέτης, Σταθάκης, Δραγασάκης, Πιτσιόρλας, Τζάκρη.
  • Αυτή η κυβέρνηση των σκανδάλων θα λογοδοτήσει πρώτα στην κάλπη και στον ελληνικό λαό. Ως ΝΔ θα ενισχύσουμε και θα στηρίξουμε το έργο της Δικαιοσύνης.Δεν θα αφήσουμε ίχνος σκανδάλου που δεν θα ερευνηθεί σωστά.
  • 4,8 εκατ. ευρώ αγόρασε η ΔΕΗ μία πτωχευμένη εταιρεία στα Σκόπια, που ανήκε στον Αντιπρόεδρο της χώρας. Μπορεί να μας πει κάποιος το όφελος της ΔΕΗ από αυτή την εξαγορά; Είχε τη δυνατότητα η ΔΕΗ στη δεινή οικονομική κατάσταση που βρίσκεται να κάνει αυτή την κίνηση; Συζητάμε για ένα πίσω από το άλλο σκάνδαλα που δεν θα μείνουν έτσι.
  • Ο κ. Τσίπρας χτίζει και δημιουργεί πελάτες. Η ΝΔ θέλει και χτίζει πολίτες ενεργούς,παραγωγικούς, αισιόδοξους, μαχητικούς και έτοιμους να παράξουν για το καλό της χώρας αλλά και της οικογένειάς τους. Αυτές είναι οι δύο Ελλάδες, οι δύο κόσμοι.
  • Η ΝΔ δουλεύει για όλους τους Έλληνες με τους Έλληνες.
  • Ο προϋπολογισμός, είναι ένας αντιαναπτυξιακός προϋπολογισμός που κάθε άλλο παρά όφελος ή κίνητρα δίνει για να μείνουν οι πολίτες στη χώρα. Έχουμε ένα κόσμο παραγωγικό, έτοιμο να δώσει την ψυχή του για την χώρα, για να δημιουργήσει, κι έναν άλλο κόσμο, αυτόν του ΣΥΡΙΖΑ που κινείται με μίσος, με διαχωρισμούς, με ένταση και κάνει τους πολίτες να περιμένουν στην ουρά, κι ενώ τους παίρνουν10, τους δίνουν πίσω 1.

Σχετικά Άρθρα