Διακινητών συνέχεια άλλοι 2 στα χέρια της αστυνομίας μετά από τρακάρισμα - Νέα, Ειδήσεις, Εκδηλώσεις στην Ξάνθη
slider Αστυνομικά Τελευταία Νέα

Διακινητών συνέχεια άλλοι 2 στα χέρια της αστυνομίας μετά από τρακάρισμα

Συνελήφθησαν βραδινές ώρες της 27/28-11-2018, στο νομό Καβάλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας, δύο (2) αλλοδαποί διακινητές, ηλικίας 26 και 17 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες.

Ειδικότερα, στις 27-11-2018 το βράδυ, στην Εγνατία Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης (ύψος 1ου τούνελ Παλιού Καβάλας), εντοπίσθηκε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο είχε εκτραπεί της πορείας του και ανατραπεί εντός του οδοστρώματος.

Στο σημείο του τροχαίου και έπειτα από έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, οι αστυνομικοί εντόπισαν εννέα (9) άτομα, τα οποία επέβαιναν στο όχημα.

Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο από αυτούς, αλλοδαποί, ηλικίας 26 και 17 ετών, μετέφεραν με το παραπάνω όχημα, τους υπολοίπους επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες, παράνομα στην ενδοχώρα.

Από το τροχαίο τραυματίσθηκε θανάσιμα ένας (1) από τους διακινούμενους, ενώ άλλοι πέντε και ο ένας διακινητής νοσηλεύονται τραυματισμένοι στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.

Σε βάρος των δύο διακινητών σχηματίσθηκε δικογραφία για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών, ανθρωποκτονία και σωματικές βλάβες από αμέλεια και παράβαση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας, κατά περίπτωση.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.

Σχετικά Άρθρα