800.000 ευρώ από τον Στάθη Γιαννακίδη για το Χινοδρομικό του Φαλακρού (Στάθη κάνε κάτι και για την Ξάνθη μας φίλε!!!!) - Νέα, Ειδήσεις, Εκδηλώσεις στην Ξάνθη
slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

800.000 ευρώ από τον Στάθη Γιαννακίδη για το Χινοδρομικό του Φαλακρού (Στάθη κάνε κάτι και για την Ξάνθη μας φίλε!!!!)

Η προσπάθεια που ξεκίνησε το 2014 για να επανατοποθετηθεί στον τουριστικό χάρτη της περιοχής μας το Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού και τον ευρύτερο ορεινό όγκο του Νομού Δράμας φαίνεται να αποδίδει καρπούς, παρά τα εμπόδια και τις δυσκολίες.

Αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας, είναι η χρηματοδότηση 800.000 ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων για την συντήρηση, επισκευή και βελτίωση εγκαταστάσεων και υποδομών του Χιονοδρομικού Κέντρου Φαλακρού. Ειδικότερα περιλαμβάνει  δράσεις προμηθειών, υπηρεσιών και έργων ως εξής:

  • Την επισκευή διαπιστωμένων βλαβών και αντικατάσταση εξαρτημάτων των εν λειτουργία αναβατήρων και λοιπού  Η/Μ εξοπλισμού (2018)
  • Την επισκευή-αποκατάσταση βλαβών και επαναφορά σε λειτουργία του εκτός λειτουργίας διθέσιου εναέριου αναβατήρα με κωδική ονομασία ΕΑ2 τυπική ονομασία »Δίσυρον» (2019).
  • Την επισκευή-ανακατασκευή και επαναφορά σε λειτουργία του εκτός λειτουργίας συρόμενου αναβατήρα με κωδική ονομασία ΣΑΥ και τυπική ονομασία ΄΄Ηδωνός-Παππούς΄΄(2019).
  • Την συντήρηση, επισκευή και βελτίωση των κτιριακών εγκαταστάσεων (2019).
  • Την συντήρηση και βελτίωση υποδομών περιβάλλοντος χώρου (2019).
  • Την ετήσια τακτική και έκτακτη συντήρηση και επισκευή βλαβών των εν λειτουργία αναβατήρων και λοιπού  Η/Μ εξοπλισμού (2019-2020).

Η ΠΕ Δράμας ευχαριστεί τον βουλευτή Δράμας κ. Χρήστο Καραγιαννίδη για την αμέριστη υποστήριξή του στις διεκδικήσεις της και τον Υφυπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Στάθη Γιαννακίδη για την ανταπόκρισή του στο αίτημα της.

 

σ.ε. Στάθη κάνε κάτι και για την Ξάνθη, ξέρω ότι ίσος δεν υπάρχουν μελέτες έτοιμες από τους Δημάρχους ή την ΠΕ Ξάνθης αλλά προσπάθησε να αφοήσει κάτι και στον Νομό μας τώρα που είσαι σε «θέση» και μπορείς να κάνεις πράγματα!!!

Σχετικά Άρθρα