slider Αθλητικά Τελευταία Νέα

4 μετάλλια για τους Ξανθιώτες σκακιστές στο Τουρνουά Rapid Grand Prix στις Σέρρες!

Με 5 συμμετοχές και 4 μετάλλια (!!!) η Ξάνθη έδωσε δυναμικό παρόν στο πρώτο εκ των δύο τουρνουά Grand Prix που διοργανώθηκε την Κυριακή, 25/11 στις Σέρρες!

Το τουρνουά ήταν rapid, ελβετικού συστήματος εφτά γύρων, με χρόνο 10’+5” και χωρίστηκε σε δύο ομίλους βάσει της ηλικίας των συμμετεχόντων.

Και οι 5 σκακιστές που συμμετείχαν από την Ξάνθη αγωνίσθηκαν στον Α’ όμιλο παρόλο που οι 4 εξ αυτών ανηκαν ηλικιακά στο Β’ όμιλο, πράγμα που σημαίνει ότι κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν ισχυρότερους και εμπειρότερους αντιπάλους!

Παρόλα αυτά σημείωσαν όλοι τους αξιόλογες αποδόσεις κατακτώντας 2 ασημένια και 2 χάλκινα μετάλλια στις ειδικές κατηγορίες!

Πιο συγκεκριμένα:

Στην κατηγορία Κ18 ο Αναγνωστόπουλος Βασίλειος (4/7) κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο και η Μανιάτη Κωνσταντίνα (3,5/7) το χάλκινο ματάλλιο!

Στην κατηγορία Κ16 ο Γεωργιάδης Νικόλαος (4,5/7) κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο και ο Ουζούνης Κωνσταντίνος (3/7) το χάλκινο ματάλλιο!

Συμμετείχε επίσης ο Ταρχανίδης Νικόλαος που σημείωσε 2 βαθμούς!

Ο Σκακιστικός Όμιλος Ξάνθης συγχαίρει όλους τους σκακιστές του για την συμμετοχή τους και τις προσπάθειες που κατέβαλαν καθώς και τον ΠΣΣΚηφισιάς Σερρών και τον Σκακιστικό Όμιλο Δράμας για τη συνδιοργάνωση!

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΞΑΝΘΗΣ

Σχετικά Άρθρα