Photoshop slider Τελευταία Νέα

Πολλά τα προβλήματα στον συνδυασμό του Μπάμπη… σκέψεις για διευρυμένη παραταξιακή με θέμα τις εκλογές

Πολλά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό ο συνδυασμός του δημάρχου Ξάνθης Μπάμπη Δημαρχόπουλου. Οι δημοτικοί σύμβουλοί του, αντιλαμβάνονται το τι συμβαίνει στην κοινωνία της πόλης και ότι τα πράγματα θα είναι πάρα πολύ δύσκολα γι αυτούς στις εκλογές του Μαΐου. Δεν έχει παραχθεί έργο, τα παράπονα είναι πολλά… Γι’ αυτό αρκετοί έχουν εκφράσει την πρόθεσή τους να πραγματοποιηθεί μία διευρυμένη παραταξιακή σύσκεψη με θέμα τις εκλογές και το πως η παράταξη θα κατέβει ενωμένη και δυνατή. Θα διερευνηθούν δηλαδή οι τρόποι αλλαγής του κλίματος.

Παράλληλα η υποψηφιότητα του Πασχάλη Λύρατζή συγκεντρώνει πάρα πολλά θετικά στοιχεία λόγω του φρέσκου που κουβαλάει και ίσως είναι η μοναδική εναλλακτική για να μπορέσει ο συνδυασμός να είναι τουλάχιστον στην δεύτερη Κυριακή.

Σκέψεις για αποπομπή του Πασχάλη Λύρατζή από τον συνδυασμό, (όπως επιχείρησε να κάνει ο Γιώργος Τσιτιρίδης στα Άβδηρα με τον Νίκο Χατζόπουλο) πέφτουν στο κενό.

Και αυτό γιατί ο Πασχάλης κουβαλάει μια πολύ μεγάλη ομάδα υποστηρικτών του μέσα στο συνδυασμό του Δημαρχόπουλου. Το τι θα γίνει τελικά θα το δείξουν οι επόμενες ημέρες. Καθοριστική βέβαια θα είναι και η παρέμβαση του Παναγιώτη Ταρενίδη που δρα ενωτικά.

Σχετικά Άρθρα