slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Ο Γ. Τσιτιρίδης βγάζει από την ΔΕΥΑ Αβδήρων τον πετυχημένο Ν. Χατζόπουλο γιατί φοβάται ότι θα κατέβει υποψήφιος Δήμαρχος απέναντί του!!! (άγαρμπη κίνηση)

Μια άγαρμπη και χωρίς ουσία κίνηση προανήγγειλε ο Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης. Φέρνει σαν θέμα στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο την αντικατάσταση του πετυχημένου προέδρου της ΔΕΥΑ Αβδήρων Νίκου Χατζόπουλου γιατί υποθέτει ότι αν κατέβει ο Ν. Χατζόπουλος για υποψήφιος Δήμαρχος απέναντί του (πράγμα που δεν υπάρχει στον αέρα ούτε έχει γίνει καμιά κίνηση από τον Χατζόπουλο μέχρι τώρα) θα είναι αποδυναμωμένος χωρίς την προεδρεία…

Μα Δήμαρχε αν ήθελες πραγματικά να τον “χτυπήσεις” έπρεπε να τον αφήσεις εκεί μέχρι τέλους. Γιατί ο Χατζόπουλος μόνο ΦΘΟΡΑ έχει στην ΔΕΥΑ Αβδήρων, χάνει και τον χρόνο του καθημερινά επί πολλές ώρες στο γραφείο και χαλάει και τις σχέσεις του με τους πολίτες που δεν μπορούν να πληρώσουν ή έχουν άλλα προβλήματα και καταλήγουν στο γραφείο του προέδρου.

Πέραν τις άλλης, ο Νίκος δεν έχει κάνει καμία κουβέντα (ούτε επίσημα ούτε ανεπίσημα) για να κατέβει ως Δήμαρχος αλλά μετά από αυτά τα γεγονότα ακόμα κι εμείς θα του πούμε να ξεκινήσει. Αφού ο ίδιος ο Δήμαρχος τον φοβάται σημαίνει ότι ο Νίκος Χατζόπουλος πρέπει να εκμεταλλευτεί το έρεισμα αυτό και την αγάπη που του έχει ο κόσμος στο πρόσωπό του και να τραβήξει μπροστά. Νέος είναι ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗΣ, επαγγελματίας που ξέρει την αγορά, και έχει και μια μικρή εμπειρία στην πολική ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ μείγμα για τον επόμενο Δήμαρχο στα Άβδηρα… Νίκο καλή επιτυχία!!!

Σχετικά Άρθρα