slider Τελευταία Νέα

Αποκλειστικό: Ξεκίνησε το γκρέμισμα των αυθαιρέτων στο Μυρωδάτο. Πάνω από 30 αυθαίρετα θα κατεδαφιστούν τις επόμενες ημέρες!!!

Foto αρχείου

Απίστευτες καταστάσεις ζει ο νόμος της Ξάνθης τις τελευταίες μέρες. Όπως μας πληροφόρησαν εδώ και μία εβδομάδα η πολεοδομία της περιφέρειας φέρεται να έχει επίδοση πρόστιμα ύψους 50.000 100.000 και 150.000 ευρώ σε αυθαίρετες βίλες και σπίτια τα οποία υπάρχουν στην περιοχή της παραλίας Μυρωδάτου και της Σκάλας Αβδήρων πρόστιμα τα οποία επέδωσαν οι άνθρωποι του Δήμου Αβδήρων μαζί με την Αστυνομία στους ιδιοκτήτες.

Πρόστιμα τα οποία όπως μας λένε οι συμπολίτες μας είναι δυσβάστακτα και αδύνατον να πληρωθούν. Μάλιστα υπάρχει και μια προθεσμία 1 μήνα μέσα στον οποίο όποιος θέλει μπορεί να γκρεμίσει το σπίτι του για να γλυτώσει!!!! Έτσι λοιπόν από σήμερα έχουν πάει στο σημείο μπουλντόζες οι οποίες άρχισαν να κατεδαφίζουν ένα ένα τα σπίτια.

Τουλάχιστον 30 είναι οι ιδιοκτήτες που έχουν πάρει την απόφαση αυτή αφού κανείς από του πολιτικούς της περιοχής δεν έχει πάρει θέση στο ζήτημα!!!!

(Ο Δήμαρχος κ. Τσιτιρίδης και ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ζαγναφέρης τι έχουν να πουν για την κατάσταση αυτή;)

Σχετικά Άρθρα