Περιφέρεια ΑΜΘ: Όσοι κινηθούν αντίθετα με την απόφαση του Προέδρου πάνε για διαγραφή από την ΝΔ - Νέα, Ειδήσεις, Εκδηλώσεις στην Ξάνθη
slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Περιφέρεια ΑΜΘ: Όσοι κινηθούν αντίθετα με την απόφαση του Προέδρου πάνε για διαγραφή από την ΝΔ

Αναφέρομαι στις περιφερειακές εκλογές και στην απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να στηρίξει τον Χρήστο Μέτιο συνεχιστή της παράταξης του Γ. Παυλίδη για την Περιφέρεια ΑΜΘ.  Όπως δείχνουν τα πράγματα ο πρόεδρος είχε απόλυτο δίκιο μιας και ο Ζαγναφέρης ο Τοψίδης ο Πέτροβιτς και τα άλλα παιδιά εκτός από το ότι δεν ήθελαν τον Μέτιο δεν μπόρεσαν ούτε μεταξύ τους να τα βρούνε και έχει γελοιοποιηθεί η κατάσταση με όλους να θέλουν να ηγηθούν συνδυασμού.

Γεγονός πάντως είναι ένα, όσα πολιτικά στελέχη της ΝΔ κινηθούν αντίθετο με την απόφαση του Προέδρου και την εκφράσουν αυτή δημόσια ή με την στάση τους ή με τις δηλώσεις τους πάνε για διαγραφή από το κόμμα. Και νομίζω ότι αυτό είναι και το λογικό. Φυσικά περισσότερο πρόβλημα βλέπω να έχουν οι «μικροί», όσοι δηλαδή θα ακολουθήσουν, παρά οι «μεγάλοι» οι οποίοι ηγούνται κινήσεων και οι οποίοι εύκολα την τελευταία στιγμή μπορούν να κάνουν στροφή 180 μοιρών και να τους αδειάσουν όλους. (Γι αυτό όσοι «τρώνε το παραμύθι» από τους κάθε λογής ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ας είναι επιφυλακτικοί, τουλάχιστον στην αρχή μέχρι να δουν τι συμβαίνει).

Σχετικά Άρθρα