Ανακαλύφθηκε πριν λίγο μικρό οπλοστάσιο σε διαμέρισμα στην οδό Σαρανταπόρου στην Ξάνθη (Δείτε το βίντεο από την επιχείριση του Στρατού) - Νέα, Ειδήσεις, Εκδηλώσεις στην Ξάνθη
slider Κοινωνία Τελευταία Νέα

Ανακαλύφθηκε πριν λίγο μικρό οπλοστάσιο σε διαμέρισμα στην οδό Σαρανταπόρου στην Ξάνθη (Δείτε το βίντεο από την επιχείριση του Στρατού)

Ανακαλύφθηκε πριν λίγο μικρό οπλοστάσιο σε διαμέρισμα στην οδό Σαρανταπόρου και Κιουταχίας γωνία στην Ξάνθη. Το θέμα ξεκίνησε όταν 83χρονος κάτοικος διαμερίσματος έπεσε και τραυματίστηκε μέσα στο σπίτι σπάζοντας τα πλευρά του. Οι διασώστες που μπήκαν στο διαμέρισμα για να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο είδαν ένα μικρό οπλοστάσιο που αποτελούνταν από περίπου 100 σφαίρες διαφόρων διαμετρημάτων ένα περίστροφο και 4 συνολικά χειροβομβίδες. Μετέφεραν προσεκτικά τον ηλικιωμένο στο νοσοκομείο και στην συνέχεια κάλεσαν τους πυροτεχνουργούς του ΔΣΣ. Η περιοχή αποκλείστηκε από την αστυνομία και άρχισε η περισυλλογή του υλικού. Το λευκό φορτηγάκι που βλέπετε στο βίντεο της XanthiNews.gr που ήταν από πολύ νωρίς στο σημείο μετέφερε τον οπλισμό στην ΙΠΒΑΞ όπου και θα γίνει η καταστροφή του μετά την αξιολόγηση της κατάστασή του. (Οι γείτονες που θορυβήθηκαν πιθανολογούν ότι ο οπλισμός είναι πεπαλαιωμένος αλλά αυτό μένει να αποδειχθεί και από το κλιμάκιο του Στρατού).

Δείτε το βίντεο από την επιχείριση του Στρατού

Σχετικά Άρθρα