580.000 ευρώ απαιτεί από την Π.Ε. Ξάνθης το Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων (Μετά από εσωτερικό έλεγχο στο λογιστήριο της ΠΕ Ξάνθης) - Νέα, Ειδήσεις, Εκδηλώσεις στην Ξάνθη
slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

580.000 ευρώ απαιτεί από την Π.Ε. Ξάνθης το Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων (Μετά από εσωτερικό έλεγχο στο λογιστήριο της ΠΕ Ξάνθης)

Σε ενέργειες «ανακοπής» προβαίνει η Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης ώστε να αναστείλει ή να ματαιώσει αν μπορεί τις απαιτήσεις ύψους 580.000 ευρώ που έχει το Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων προς την ΠΕ Ξάνθης.

Το ταμείο σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου του στο XanthiNews.gr έχει κάνει έλεγχο στα λογιστήρια όλων σχεδόν των περιφερειακών ενοτήτων της Ελλάδας και έχει καταλογίσει διάφορα ποσά (πάνω από 50 εκατομμύρια ευρώ) τα οποία θα έπρεπε κατά την γνώμη του να τους έχουν αποδοθεί.

Για την περίπτωση της Ξάνθης το συνολικό ποσό είναι παρελθόντων ετών πριν το 2014 και αφορά κατά κύριο λόγο το 3% από τα δημόσια έργα το οποίο δεν αποδόθηκε. Για το ποσό αυτό υπάρχει δικαστική διαμάχη με τις Περιφέρειες και για τον λόγο αυτό από τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης κ. Ζαγναφέρη έχουν σταλεί πρόσφατα και εξώδικα στο ΜΤΠΥ ώστε να ανακοπούν οι απαιτήσεις.

σχετικό 6Σ2Φ7ΛΒ-Ξ2Η ΜΤΠΥ

Σχετικά Άρθρα