slider Αστυνομικά Τελευταία Νέα

Συνελήφθη 30χρονος αλλοδαπός ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθη χθες (26-9-2018) το πρωί, στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 30χρονος αλλοδαπός, ο οποίος μαζί με έναν ακόμη συνεργό του που αναζητείται, προωθούσαν παράνομα στο εσωτερικό της χώρας, επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες.

Ειδικότερα, στην Εγνατία Οδό  Κήπων – Αλεξανδρούπολης, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 30χρονο οδηγό Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Τελικά στον κόμβο Μάκρης, ο 30χρονος ακινητοποίησε το όχημα και μαζί με τον συνοδηγό – συνεργό του τράπηκαν πεζή σε φυγή. Άμεσα οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τον 30χρονο, ενώ ο συνοδηγός διέφυγε και αναζητείται.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, διαπιστώθηκε ότι οι δύο διακινητές μετέφεραν με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι για το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο είχε δηλωθεί κλοπή την 24-9-2018 στο Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας. Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών.

Σχετικά Άρθρα