slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Ο Κώστας Τριανταφυλλίδης με δήλωση στήριξης υπέρ του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου (στην γραμμή Κυριάκου ο “πολιτευτής” της ΝΔ Ξάνθης)

Συνάντησα πριν λίγο στο κέντρο της Ξάνθης έναν εκ των πρώτων υποστηρικτών του Κυριάκου Μητσοτάκη (από όταν ξεκίνησε τον αγώνα ο αρχηγός της ΝΔ για τις εσωκομματικές εκλογές) τον Δημοτικό Σύμβουλο Ξάνθης και ενδιαφερόμενο για να είναι υποψήφιος στις επόμενες εθνικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Ξάνθη τον κ. Κωνσταντίνο Τριανταφυλλίδη και τον ρώτησα για την επιλογή Μέτιου. Χαμογελαστά μου απάντησε: “Οι περιφερειακές εκλογές έχουν καθαρά πολιτικό χαρακτήρα. Μέσα από τις περιφέρειες θα ξεδιπλωθεί ο αναπτυξιακός σχεδιασμός της επόμενης κυβέρνησης. Το σχέδιο του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η μόνη πραγματική επιλογή για τη χώρα. Μέρος αυτού του σχεδίου είναι φυσικά και η επιλογή των προσώπων. Τα υπόλοιπα σε επίσημη ανακοίνωση εντός της ημέρας…”
Όπως μου είπε η ανακοίνωση που θα διανεμηθεί στα ΜΜΕ θα έχει την μορφή συγχαρητηρίων προς το πρόσωπο του νυν Περιφερειάρχη και εκ νέου υποψήφιου κ. Χρήστου Μέτιου.
σ.ε. Πρόεδροι ΝΟΔΕ, Βουλευτές, κομματικά στελέχη της ΑΜΘ καθημερινά βγαίνουν και στηρίζουν δυνατά τον Χρήστο Μέτιο. Στηρίζουν την επιλογή του προέδρου… φαίνεται ότι δεν υπάρχει χώρος για αντάρτες…

 

Σχετικά Άρθρα