slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

ΝΟΔΕ Ξάνθης: Δεν μπορούν να διαχειριστούν το Αρδευτικό οι Συριζαίοι Βουλευτές της Ξάνθης, προχωράμε με τους άλλους φορείς

Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε η ΝΟΔΕ Ξάνθης σχετικά με την θετική εξέλιξη που υπήρξε πρόσφατα μετά την απόφαση του ΣΤΕ. Ρίχνει βέλη στους Συριζαίους βουλευτές της Ξάνθης και καλεί τους άλλους φορείς της περιοχής σε συστράτευση.

«Για όλους εμάς στην οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας, που επί χρόνια αγωνιζόμαστε με κάθε τρόπο για το μέλλον του πρωτογενούς τομέα της Ξάνθης, η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας σχετικά με το αρδευτικό, αποτελεί μία μεγάλη δικαίωση. Το έργο που οραματίστηκε ο αείμνηστος Γιώργος Παυλίδης, και το οποίο χρηματοδοτήθηκε χάρη στις συντονισμένες ενέργειες του τότε Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Αλέκου Κοντού, μπορεί πλέον να πραγματοποιηθεί, λύνοντας χρόνια προβλήματα της περιοχής μας.

Η μέχρι τώρα παρουσία των σημερινών βουλευτών της περιοχής, καθιστά βέβαιη την ανικανότητα τους να διαχειριστούν, ένα ακόμα κρίσιμο αναπτυξιακό ζήτημα που μας αφορά. Απαιτείται, όμως, η προσπάθεια όλων των λοιπόν αρμοδίων, ώστε η μεγάλη αυτή ευκαιρία για το αύριο των αγροτοκτηνοτρόφων μας, να μην αποτελέσει ένα ακόμα μελανό σημείο στην αρνητική προσφορά της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στον τόπο μας».

Σχετικά Άρθρα