Face to Face slider Τελευταία Νέα

Κυριάκο διώξτους όλους… όσους ζητάνε χρίσμα και δηλώνουν ότι αν δεν το πάρουν θα κατέβουν ανεξάρτητοι…

Τραγελαφικές καταστάσεις ζούμε στην Ξάνθη την τελευταία περίοδο. Και πραγματικά αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία που έχει σιχαθεί ο κόσμος γι αυτό και δυσκολεύεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης να πάρει κεφάλι στις δημοσκοπήσεις. Γιατί εξακολουθεί να έχει στις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας άτομα που λένε δημόσια ότι ζητάω το χρίσμα της ΝΔ για την τάδε θέση αλλά ΑΝ δεν το δώσουν σε μένα ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ανεξάρτητος και απέναντι

Δηλαδή με την καρέκλα Νέα Δημοκρατία αλλά χωρίς χρίσμα «ανεξάρτητος» και απέναντι…

Κυριάκο διώξτους ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ από τα ψηφοδέλτιά σου. Κάνουν ζημιά χρόνια στο κόμμα με την λειτουργία τους να ψάχνουν ΜΟΝΟ την καρέκλα. Βάλε νέα άτομα βάλε ανθρώπους που πιστεύουν στο όραμά σου για μια διαφορετική Ελλάδα και ας χάσεις και δήμους και Περιφέρεια!!!! Κάνε ανανέωση… ο κόσμος τους βαρέθηκε.

 

Και κάτι ακόμα αν υπάρχει τοπικά κόμμα και ΝΟΔΕ ας στείλει και καμιά επιστολή στα κεντρικά. Δεν μπορεί ΔΗΜΟΣΙΑ να μιλάνε στελέχη της ΝΔ και να φαίνεται ότι την εκπροσωπούν και να λένε τον αντιπρόεδρο της ΝΔ ακροδεξιό ή να λένε ψήφισα Σύριζα και να ζητάνε να είναι στα ψηφοδέλτια με χρίσμα!!!

 

σ.ε. Κυριάκο βάλε νέα παιδιά καθαρά ειδικά στην τοπική αυτοδιοίκηση… τους δεινόσαυρους τους βαρέθηκε ο κόσμος…

Σχετικά Άρθρα