slider Κοινωνία Τελευταία Νέα

Κάνει θεάρεστο ιεραποστολικό έργο στην Κανάγκα ο Μητροπολίτης Ξάνθης (φωτογραφίες)

Συνεχίζοντας την Ιεραποδημία Του , ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας , Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων και η συνοδεία Του , κατά την Τρίτη ημέρα της Αφίξεως Του στην μακρινή Αφρική , είχε την ευκαιρία την Τρίτη 16η Οκτωβρίου 2018 , να επισκεφτεί τα Σχολεία << Φώς Εθνών >>, Γυμνάσιο και Λύκειο της Κανάγκα.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων , είχε την χαρά να βρεθεί κοντά σε εξακόσιους και πλέον μαθητές που αριθμούν τα Σχολεία , οι οποίοι του επιφύλαξαν ενθουσιώδης θερμή υποδοχή με πολλή χαρά. Ο Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων , ευχαρίστησε τους μαθητές , απηύθηνε τις Πατρικές Του Ευχές πρός όλους για υγεία πολλή και πρόοδο στην ζωή Τους.

Στην συνέχεια Της ημέρας , επίσκεφτηκε το Σχολείο << Κώστας Πάλλας>>, στο οποίο τον υποδέχτηκαν μαθητές και διδάσκαλοι με θερμή υποδοχή και κατόπιν τέλεσε Τρισάγιο , στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στην Τσιλούμπα για την ανάπαυση της ψυχής του Κώστα Πάλλα – Αεροπόρου που σκοτώθηκε σε ατύχημα κατάσβεσης Πυρκαγιάς και οι γονείς Του για την Μνήμη Του έκτισαν το Σχολείο.

Το Απόγευμα , πραγματοποιήθηκε Ιερατική Σύναξη στην Αίθουσα Εκδηλώσεων , του Αειμνήστου Ιεραποστόλου Χρυσοστόμου Παπασαραντόπουλου , στην οποία ομιλητής ήταν ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Παντελεήμων , μεταφέροντας τις Πνευματικές Του Εμπειρίες στους Κληρικούς της Περιοχής.

Σχετικά Άρθρα