slider Τελευταία Νέα

Δείτε video και φωτογραφίες από την Συνέντευξη τύπου για το 2ο Πανξανθώτικο Τουρνουά “Σκοράρουμε για το Χαμόγελο” !!!!

Γράφει η Μαίρη Δαληκριάδου

Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν στο συνεδριακό χώρο του Le Chalet το απόγευμα της Τρίτης για το 2ο ΠανΞανιώτικο Τουρνουά «Σκοράρουμε για το Χαμόγελο του Παιδιού» που θα διεξαχθεί στην Ξάνθη 18-19 Οκτωβρίου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ στα Πηγάδια οι εκπρόσωποι του “Χαμόγελου του παιδιού”και συγκεκριμένα η κα. Μακρή Ιωάννα συντονίστρια δράσης του Χαμόγελου του Παιδιού Β. Ελλάδας και το μέλος του ΔΣ του Χαμόγελου κ.Λαμπρόπουλος Γιάννης. Παράλληλα έγινε και  η παρουσίαση των Συνδιοργανωτών, των Συμμετεχόντων και των Χορηγών με την πολύτιμη υποστήριξη των οποίων θα πραγματοποιηθεί το τουρνουά.

Στην εισαγωγή η κα. Μακρή Ιωάννα συντονίστρια δράσης του Χαμόγελου του Παιδιού Β. Ελλάδας αναφέρθηκε στη πολυσχιδή δράση του «ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» και στην προηγούμενη διοργάνωση στην πόλη μας, το 1ο Πανξανθιώτικο παιδικό τουρνουά ποδοσφαίρου 2016. Φέτος, στις 18-19 Οκτωβρίου στο αθλητικό κέντρο της ΠΑΕ Ξάνθη ΑΟ στα Πηγάδια, θα διεξαχθεί το «2ο Σκοράρουμε για το Χαμόγελο του Παιδιού». Από τις 08:30 – 13:00 σχολεία από την ευρύτερη περιοχή θα παίξουν ποδόσφαιρο στα γήπεδα του αθλητικού κέντρο της ΠΑΕ Ξάνθη με πάρα πολλές παράλληλες δράσεις, ενώ από τις 16:00 – 19:00 το ίδιο θα γίνεται με ομάδες ακαδημιών του Νομού Ξάνθης.

Παράλληλα με το ποδόσφαιρο, θα υπάρξουν ψυχαγωγικές και παράλληλες δράσεις, επιδείξεις, εκθέσεις, εκπαιδεύσεις, παρουσιάσεις, δραστηριότητες, αιμοδοσία, ενώ παρέχεται ιατρική και νοσηλευτική κάλυψη. Παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία σώματα ασφαλείας, φορείς, υπηρεσίες και σύλλογοι να παρουσιάσουν διάφορα σημαντικά και όμορφα πράγματα.

Στη συνέχεια, όλοι όσοι θα συμμετέχουν ενεργά στη νέα κοινωνική – αθλητική – ενημερωτική – διαδραστική διοργάνωση αντάλλαξαν απόψεις αναφερόμενοι στους τομείς τους και στο οργανόγραμμα του διημέρου που αναμένεται και φέτος να το αγκαλιάσουν όλοι οι Ξανθιώτες όπως ο σύλλογος αιμοδοτών που πάρει μέρος ενεργά με μια αιμοδοσία και ο σύλλογος Ρομποτικής Ξάνθης που θα διοργανώσει ένα τουρνουά ρομποτικής ποδοσφαίρου!

Δείτε video:

Σχετικά Άρθρα