Σε δύσκολη θέση η παράταξη Δημαρχόπουλου... Ο Π. Ταρενίδης θα κληθεί να σώσει την παρτίδα - Νέα, Ειδήσεις, Εκδηλώσεις στην Ξάνθη
slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Σε δύσκολη θέση η παράταξη Δημαρχόπουλου… Ο Π. Ταρενίδης θα κληθεί να σώσει την παρτίδα

Δύσκολα όπως φαίνεται είναι τα πράγματα για τον νυν δήμαρχο Μπάμπη Δημαρχόπουλο οποίος βλέπει κάθε μέρα την παράταξη του να φυλλορροεί. Δεν είναι λίγα τα στελέχη που ή σκέφτονται να κατέβουν οι ίδιοι για δήμαρχοι (!!!) είτε δεν θα κατέβουν καθόλου στο πλευρό του Μπάμπη είτε έχουν ήδη προχωρήσει στην παράταξη του Μανώλη Τσέπελη που πάει δυναμικά.

Σ’ αυτή τη φάση ο μόνος που μπορεί να βοηθήσει τον Μπάμπη Δημαρχόπουλο είναι ο Παναγιώτης Ταρενίδης με την εμπειρία που έχει σε τέτοιες δύσκολες καταστάσεις και ίσως η καλύτερη κίνηση θα ήτανε μία συγκέντρωση του συνδυασμού για να δουν πως θα πορευτούν προς τις εκλογές. Ο Παναγιώτης Ταρενίδης έχει εμπειρία από εκλογές και σε αυτήν την φάση που θα είναι ο Τσέπελης απέναντι θα είναι καθοριστικός ο ρόλος του. Δεν ξέρω γιατί δεν τον ρωτάει ο Μπάμπης τον Παναγιώτη και γιατί όλο κάνει διάφορα που φέρνουν σε δύσκολη θέση και τον ίδιο και την παράταξη.

Σχετικά Άρθρα