Να προσέξουν στα Άβδηρα μην κάνουν τα ίδια λάθη που έγιναν στις παιδικές χαρές της Ξάνθης - Νέα, Ειδήσεις, Εκδηλώσεις στην Ξάνθη
slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Να προσέξουν στα Άβδηρα μην κάνουν τα ίδια λάθη που έγιναν στις παιδικές χαρές της Ξάνθης

Με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών εντάχθηκε στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ»το έργο «Προμήθεια – Τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση των παιδικών χαρών του Δήμου Αβδήρων», συνολικού προϋπολογισμού 269.000€. Η χρηματοδότηση της πράξης αυτής επιμερίζεται ως εξής: 219.000€ από πόρους του Υπουργείου Εσωτερικών και 50.000€ από ίδιους πόρους του Δήμου Αβδήρων. O Δήμος Αβδήρων θα προχωρήσει άμεσα στις απαραίτητες εργασίες όπως νέα σύγχρονα δάπεδα ασφαλείας, περίφραξη, παγκάκια, φωτισμός και την προμήθεια και  τοποθέτηση πιστοποιημένων οργάνων  σε οκτώ παιδικές χαρές σε οικισμούς του Δήμου Αβδήρων, με στόχο τη συνολική λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση τους. Από την ολοκλήρωση των εργασιών οι υφιστάμενες παιδικές χαρές θα προσαρμοστούν στη σχετική νομοθεσία και θα λάβουν πιστοποιητικό συμμόρφωσης από ανεξάρτητο φορέα ελέγχου.

Στο τεχνικό πρόγραμμα του 2019 ο Δήμος Αβδήρων θα διαθέσει τουλάχιστον 100.000€ από ίδιους πόρους για να πιστοποιηθούν και άλλες παιδικές χαρές στους υπόλοιπους οικισμούς του Δήμου μας.

Σχετικά Άρθρα